Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 16 Eylül 2013, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dibek’ten eğitim ve öğretim mesajı

CHP Kırklareli Milletvekili Avukat Turgut Dibek yaptığı, 2013-2014 eğitim ve öğretim dönemi ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Dibek’ten eğitim ve öğretim mesajı

Ertan BAYER – Dibek’in mesajı şöyle “Gelişmiş ve ileri ülkeler arasında yer almanın en temel koşulu, eğitimin kalitesini yükseltmek ve yaygınlaştırmaktır. Yaşadığı topluma kendi istekleri doğrultusunda yön verebilme gücüne sahip, 21. Yüzyıl'a uygun, sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi, ancak bilimsel eğitim ve öğretim programlarının izlenmesiyle olanaklıdır.  Geleceğin sağlam temeller üzerine kurulması ve yarınlara güvenle bakmamızın ilk koşulu, çocuklarımızın ve gençlerimizin, olayları derinliğine anlayan, eleştirel düşünen, sorgulayan, bilgili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleridir. Eğitim sistemimiz yaşadığımız bilgi, teknoloji ve iletişim çağının gereklerine uygun olmalı ve dünyadaki hızlı değişimlere ayak uydurmalıdır. Günlük yaşamda yararı olmayan kalıp bilgilerin genç belleklere, ezbercilikle yerleştirildiği dönem artık bitmiştir.  Eğitim konusundaki temel önceliğimiz, Öğretim Birliği ilkesi ile anayasal kuralların uygulanması, eğitimin lâik niteliğinden ödün verilmemesidir. Yöneteni ve yönetileniyle herkesin bu konuda gerekli duyarlılığı göstermesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını korumasının da güvencesi olacaktır. Bu duygularla; 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimize, ülkenin her köşesinde büyük bir yurt sevgisiyle çalışan, aydınlık geleceğimizi borçlu olduğumuz tüm öğretmenlerimize ve velilerimize başarı ve esenlikler diliyorum.”

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek