Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 10 Eylül 2013, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1164 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP 90 yaşında

9 Eylül 1923 yılında kurulan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den kuruluşun 90. Yılı tüm Türkiye’de çeşitli etkinlikler kutlandı.
CHP 90 yaşında

Ertan BAYER -CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ da dün saat 09.30’da parti binasında toplandıktan sonra saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın çelenk koyma törenine CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer,   Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayları, Dr. Tansel Barış, Mimar  Turabi Kayan, TEMA Gönüllü Temsilcisi Hakan Dedeoğlu ve Avukat Koray Şentürk’le birlikte CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi, CHP Lüleburgaz Kadın  Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Seyran Yılmazoğlu ile birlikte partililer katıldı.

Lüleburgaz  Hükümet Konağı önünde  bulunan Atatürk Anıtı’nın önüne CHP çelenginin konulmasını ardından  Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer yaptığı açıklamada “Değerli CHP’liler  9 Eylül 1923 tarihinde kurulan Cumhuriyet Halk Partisi kurulduktan 50 gün sonra da 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Dünya bu şekilde kurulduktan 50 gün sonra devlet kuran başka bir parti yoktur.  Bugün yapacağımız Pazartesi toplantısında gündemimiz partimizin kuruluş yıldönümü olacaktır” dedi.

Konuşmanın ardından CHP heyeti Atatürk Anıtı önünde 90. Yıl hatırası olarak toplu bir fotoğraf çektirdi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek