Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 10 Eylül 2013, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de yöntem beğenilmedi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantısı dün saat 12.30-14.45 saatleri arasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapıldı.
CHP’de yöntem beğenilmedi

Ertan BAYER –Toplantıya  Kırklareli  Milletvekili Avukat Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı  Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı  Makine Mühendisi Emin Halebak, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayları Mimar Turabi Kayan, Avukat Koray  Şentürk, Endüstri Mühendisi Hakan Dedeoğlu katıldı.

Toplantıda söz alan Özgür Kaya,  Hüseyin Gölge,  Sevgi Kenar, Belediye Başkan Aday Adayı Turabi Kayan, Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu,  Recep Ayaz,  Turgut Düşova,  Zevcan Açar,  Kenan Gürbüz, Cevap Fırat, Belediye Başkan   Aday Adayı Koray Şentürk yaptıkları konuşmada “Babaeski’de Belediye Başkan Adayı önseçimle, Kırklareli Merkez’de anket ve ön seçimler, Lüleburgaz’da ise anketle belirlenecek yönünde karar alındı. Bu karar üyeyi hiçe saymak, demokrasi savunuculuğu yapan CHP’de demokrasiyi hiçe saymaktır. Bu kararı protesto ediyoruz. Genel Merkez’in bir an önce yanlışından dönmesini ve Lüleburgaz’da da belediye başkan adayının  eğim yoklaması ile beğenilmesini talep ediyoruz.  CHP Kırklareli Milletvekilleri’nin de bizim istediğimiz  Genel Merkez’e ilettiğini inanmıyoruz.” Dediler.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’de yaptığı konuşmada “5 Eylül 2013 Perşembe günü Kırklareli’de yapılan 2 saatlik toplantıda ben ve diğer vekil arkadaşım, il başkanımızla birlikte  aday belirmeden görevli  partililerimize  Lüleburgaz, Kırklareli Merkez ve Babaeski’nin isteklerini ilettik. Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydın bizlere  Genel Başkanımızın bir sözü var. Nüfusu 100 bin kişinin üzerinde olan ilçeler, illerde adayları belirlemek için ankette yapabiliriz.” Bunun üzerine Lüleburgaz ve Kırklareli’de aday belirleme yöntemi arasına ankette alındı.  Babaeski hem ilçe hem de nüfusu 100 binin altından o nedenle eğilim yoklaması yapılacak” dedi.  Yöntemde 9 kişilik komisyon tarafından belirlendi” dedi.

Yapılan konuşmalarda konuşma üslubuna dikkat etmeyen parti üyeleri  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer tarafından uyarıldı.

 Turabi Kayan, konuşurken pür dikkat dinleyen ve konuşma bittikten sonra dakikalarca alkışlayan parti üyelerinin, diğer konuşmacılar kürsüye çıktığı zaman konuşmacıların sözlerini kesmesi ve kendi arasında konuşması da dikkat çekti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, üç kez toplantıyı kapatma kararı aldı. Daha sonra vaz geçti.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek