Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Eylül 2013, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1199 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor- İnegölspor 2-1

Kırklarelispor 8 Eylül Pazar günü 8 Kasım Stadyumu'nda oynadığı İnegölspor maçından 2-1 galip ayrılıp lige 3 puanla başlangıç yaptı.
Kırklarelispor- İnegölspor 2-1

Gökhan KAN- Saat 16:00'da başlayan karşılaşmayı Mustafa Kürşat Filiz, Salim Duran, Seyfettin Ünal ve Dilan Deniz Gökçek hakem dörtlüsü yönetirken maçta Gözlemci Ömer Soysal ve Temsilci Murat Yamak görev aldı.

Maçta Kırklarelispor’da Bulut, Kürşat, Ahmet, Yunus Hakan, Berkan Dk.89Göksel), Eren Enis (Dk.63 Fatih), Hasan Ahmet Devrim (Dk.73 Savaş)

İnegölspor’da da Ali, Kemal Alişan Bilal Mehmet Dk.79 Berk ), Raif Berkay,Mehmet Can Dk.68 Metin), MustafaCem Dk.59 Gökhan) kadrolarıyla görev aldılar.

Şiddetli yağmur yağışı ile başlayan maça Kırklarelispor hızlı başladı. 19. dakikada Eren'in ayağından kazandığı gol ile galibiyeti yakaladı. Daha sora maçta her iki taraf kontrollü bir oyun ortaya koydu. Maçın 21. dakikasında rakibine kayarak müdahale eden Kürşat sarı kart gördü.

33. Dakikada misafir takım İnegölspor Mehmet'in ayağından bir gol kazanıp beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra orta saha mücadelesi ile geçen maçta Kırklarelispor’dan Hakan 43. dakikada rakibine sert müdahalede bulununca sarı kartla cezalandırıldı ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı. Maçın ikinci yarısı sert başladı. 46. dakikada Kırklarelispor'dan Berkan, 57. dakikada İnegölspor'dan Berkay sarı kart gördüler. 65. dakikada sahne alan Berkan aldığı pasta kaleye döner dönmez vuruşunu yaptı ve skoru belirledi. Kırklarelispor 2-1 öne geçti.  İnegölspor bu dakikadan sonra beraberlik için yüklenmeye çalışsa da Kırklarelispor buna izin vermeyip maçtan galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek