“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 07 Eylül 2013, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1306 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En üst kat satılacak

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı 2. Olağan Meclis Toplantısı önceki akşam Ata İş Merkezi 4. Katta yapıldı.
En üst kat satılacak

Ertan BAYER –Yapılan toplantıda toplantının yapıldığı salonun satılması oylamaya sunuldu. Yapılan oylama öncesi CHP’li Belediye Meclis Üyesi Çağrı Filiz, rahatsızlandığı için oy kullanamadı.

AK Partili 6 belediye meclis üyesi grup kararı alarak satış için red oy kullandı. DSP’li Gürel Balkan’la birlikte CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nden Sevda Ersin, Leyla Güncer ve Levend Dedeoğlu’da red oyu kullandı.

Yapılan oylama sonunda satış için 14 kabul 10 red oyu çıktı. Ata İş Merkezi’nin  4. Katının satılmasına oy çoğunluğu ile karar verildi.

 Meclis Toplantısı’nda su indirim talepleri kabul edilirken İmar Komisyonu’ndan çıkan evraklarında bir tanesi dışında diğerleri kabul edildi.

Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATADER)’in  Lokal için içki ruhsatı talebi AKP’li Hasan İsmailler’in önerisi ile red edildi.

Belediye Meclis Toplantısı sonunda DSP’li Gürel Balkan, “evet” oyu kullanan  meclis üyelerine hitaben “Herkese satış için hayır oyu verin dediniz. Kendiniz evet oyu verdiniz.” Dedi.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek