“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 02 Eylül 2013, Pazartesi 11:30 tarihinde eklendi. 1551 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Volkan Konak coşkusu

Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 91. Yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Lüleburgaz’da coşkuyla kutlandı.
Lüleburgaz’da Volkan Konak coşkusu

Ertan BAYER –Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlamalarda Türkiye’nin ünlü ses sanatçısı Kuzeyin Oğlu lakaplı Volkan Konak’ta bir konser verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından dans gösterisi yapıldı.

Havai fişek gösterisi altında bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, geceye damgasını vurdu.

 

Gecede sahne alan Volkan Konak, birbirinden güzel şarkılarla geceye renk kattı.  Volkan Konak’ın seslendirdiği “Yaşa Kemal Paşa” şarkısına Kongre Meydanı’nı dolduran yaklaşık 10 bin kişi eşlik ederken ünlü sanatçısı “ Türkiye’de Lüleburgaz gibi Atatürk’ü seven insanların yaşadığı kentleri görmek beni sevindiriyor. Umutlandırıyor” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek