Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 31 Ağustos 2013, Cumartesi 12:19 tarihinde eklendi. 4622 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Göz yaşları sel oldu

CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Taksi Esnafı Gürbüz Uzunerden (46) , geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saat 10.00’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti.
Göz yaşları sel oldu

Ertan BAYER –Yasemin Uzunerden ile evli olan ve Seren isminde bir kız çocuğu babası olan  Uzunerden, önceki gün  Sokullu  Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Lüleburgaz eski Mezarlıkta toprağa verildi.

Uzunerden’in cenazesine CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Hüseyin Kırcıoğlu,  İl Genel Meclis Üyeleri,  Belediye Meclis  Üyeleri,  Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları, Belediye Başkan Adayları ile birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.

Katılanların oldukça üzgün olduğu cenaze töreninde göz yaşlarını tutamayan Burhan Başkan lakaplı Eski Lüleburgaz Belediye  Meclis Üyesi  Burhan Keskinoğlu “Gürbüz’ün aramızdan ayrılması hepimizi şok etti.  Kendisine Allah’ta rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi.

 

Eşini ölümü ile sinir krizleri geçiren Gürbüz Uzunerden’in eşi Yasemin Uzunerden ile kızı Seren  Uzunerden cenaze götürülürken sinir krizleri geçirdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek