Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Ağustos 2013, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koray Şentürk’ten gövde gösterisi

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Avukat Koray Şentürk, dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Pazartesi toplantısından CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Şentürk, Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklamak için partiye 100 kişi ile gelerek gövde gösterisi yaptı. Aday adaylığını açıkladıktan sonra bir konuşma yapan Şentürk “10 yıldan beri Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliği yapıyorum. Belediye Yöneticiliği konusunda tecrübe sahibi oldum. Aday adayları arasında en genci olmam avantajım. Gençler, yaşlılar, çocukları, kadınlar ve engelliler için güzel projelerimi Lüleburgaz’ın yararına hayata geçirmek istiyorum” dedi.
Koray  Şentürk’ten gövde gösterisi

Ertan BAYER –Gökhan KAN -CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün 12.30-14.00 saatleri arasında parti binasında yapıldı.

Toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Avukat Koray Şentürk ile birlikte yaklaşık 150 kişi katıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısını İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünisa Demirel yönetti.

Hükümetin 2011 seçimlerinden sonra gerçek yüzünü gösterdiğini belirten Demirel,  “CHP olarak halkın da AKP’nin gerçek yüzü görmesini sağlamalıyız” dedi.

Toplantı gündemini üyelere de aktaran Fahrünisa Demrel daha sonra 26 Ağustos hakkında günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmak üzere söz CHP Lüleburgaz İlçe Eğitim Sekreteri Münevver Enginol’a verdi.

26 Ağustos’un Türk halkı için çok önemli olduğu belirten Münevver Enginol “26 Ağustos  1071 tarihinde yapılan Malazgirt Savaşı ile Türkler Anadolu’ya yerleşti. 26 Ağustos 1922 tarihinde ise  30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın başlangıcı ve 30 Ağustos Büyük Zafer’in kazanıldığı savaşın başlangıç tarihidir. Bu tarihte de Türkler 950 yıl sonra Anadolu’nun kendi vatanları olduğu ikinci kez tüm dünyaya tasdik ettirmiştir” dedi.

Enginol’un ardından söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Örgütlenme’ den sorumlu başkan yardımcısı Sevgi Kenar “AKP Hukuksuzluğuna hayır, yurtseverlere özgürlük”  başlıklı imza kampanyası hakkında bilgi verdi.

Kenar Lüleburgaz’da açılan imza standında bir hafta da binlerce imza toplandığını söyledi. Kenar,  15 Ağustos’ta başlayıp 24 Ağustos’ta sona eren TEKSİF grevi hakkında bilgi verdi.  Kenar TEKSİF Grevi’nin işçilerin lehine sonuçlandığını söyledi.

Kenar’ın ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı programı hakkında üyelere bilgilendirme yapıldı.

Aday Adaylarının çalışmalarını anlatma için söz verildi. Ancak Koray Şentürk dışındaki aday adayları toplantıya katılmadığı için çalışmaları hakkında bilgi veren olmadı.

Daha sonra CHP’den Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi olan Avukat Koray Şentürk aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığını açıklamak için partiye 100 kişi ile gelen Avukat Koray Şentürk, konuşmasını ve sunumunu slayt gösterisi desteği ile yaptı. Şentürk’ün konuşması sık sık partililer ve arkadaşları tarafından alkışlanarak kesildi.

Şentürk konuşmasında “Sayın başkanım, sayın vekilim, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi sevgili dostlarım, basın mensubu arkadaşlarım ve çok değerli Lüleburgazlı hemşerilerim.

Bugün 26 ağustos. Bugün Büyük Taarruzun yıl dönümü. Yani ulusumuz için ‘’geri dönüş’’ gününün yıldönümü. İsgalden , esaretten ,tutsaklıktan, talandan…Özgürlüğe geri dönüş. Tam bağımsızlığın ufukta göründüğü günün yıldönümü.

Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan,gazi olan,cephe gerisinden destek veren  kısacası bu mücadelede katkısı olan tüm büyüklerimizi , atalarımızı saygıyla anıyorum.

30 Mart 2014 ise yerel seçimlerin yapılacağı tarih. Nasıl ki 26 Ağustos ülkemize tam bağımsızlığın müjdesini verdiyse, 30 Mart  da Türkiye’ye CHP iktidarının müjdesini  vereceğini düşünüyorum ve  buna inanıyorum. Türkiye’nin bilgili, donanımlı, tecrübeli ve çalışkan kadrolarla donatılmış chp iktidarına ihtiyacı vardır.

Yüce Önder M.K. Atatürk ‘’ Hiçbirşeye ihtiyacımız yok , yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.’’ demiştir. Bizde çalışacağız, hep birlikte CHP iktidarı için çalışacağız.

30 mart yerel seçimlerine giden süreçte , bugün bir başlangıçtayız. Ben de bu başlangıçta yer almak, CHP’nin resmi adayı olabilmek için , Lüleburgaz Belediye Başlanlığı aday adaylığı  müracaatımı yapmış bulunmaktayım.

Öncelikle çok kısa olarak kendimden bahsetmek istiyorum. Av. Koray Şentürk1970 doğumluyum.  Lüleburgaz Lisesi’ nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ ni dönemin en genç mezunu olarak 1990 yılında başarıyla tamamladım. Öğrenimimin devamını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ nde yüksek lisansla tamamladım. İÜ işletme iltisadı ens. ve ABD’ de dil eğitimi gördüm. Aile şirketinde yönetici olarak faaliyette bulundum.2002 yılından beri fiilen avukatlık yapıyorum. Lüleburgaz Belediyesinde 10 yıl belediye meclis üyeliği, 6 yıl encümen üyeliği yaptım ve bunun yanı sıra çeşitli komisyonlarda görev aldım. Kırklareli Barosunda yönetim kurulunda 2 dönem hizmet verdim. Lüleburgazsporda 4 ayrı dönemde toplamda 6 yıl görev yaptım. Bu görevim sırasında Lüleburgaz Amatör Lig Şampiyonluğu ve 3.lig şampiyonluğu yaşadık. Bunun yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Evli ve bir kız çocuğu babasıyım.

Şu anda aday adayları arasında güzel bir rekabet başladığını düşünüyorum ve bunun sona kadar böyle devam etmesini gönülden diliyorum. Rekabetten kalite doğacağına ilişkin sonsuz inancımla birlikte, yine de adaylar ve ekipleri arasında incitici hiçbir söz ve davranışın olmaması konusunda uyarı  yapmayı da bir görev biliyorum. Çünkü bu yarışın galibi hepimizin adayı olarak partimizi 2014 yerel seçimlerinde zafere taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Genel  başkanımız   Sn. Kılıçdaroğlu nüfusu 100 binin üzerindeki kentlerde adayları belirlemek için üye bazında temayül yoklaması yapılacağını söyledi. Eğer bu gerçekleşirse Chp’ li üyelerimiz mutlaka ve mutlaka oy kullanmaları gerektiğini düşünüyor, ve bunu da sizlerden istiyorum. Çünkü katılımın yüksek oranda olduğu seçimlerin , sonuçlarının da sağlıklı olacağı açıktır

Lüleburgazdaki mevcut duruma bakacak olursak., Lüleburgaz belediyesinde iktidar halen partimizdedir. Benimde içinde bulunduğum belediye meclisimiz halen görevine devam etmektedir. Tabiî ki ilk isteğimiz  resmi aday  kim olursa olsun Lüleburgaz belediyesindeki Chp iktidarının uzun yıllar devam etmesidir. Bunun için tüm partililerimizin sonuna kadar mücadele edecekleri konusunda hiçbir şüphem yoktur.

Neden adayım?

Devlet okullarında okudum. Devletime borcum olduğunu düşünüyorum. Lüleburgaz’ da okudum, büyüdüm, öğretmenlerime eğitimime katkıda bulunan anneme,babama arkadaşlarımın babalarına, annelerine, dost ve akrabalarıma, mahalle büyüklerimize, esnaf komşularımıza, kısacası bugünlere gelmemde emeği olan herkese yani tüm Lüleburgazlılar’ a borcum olduğunu düşünüyorum. Ve bu borcumu layıkıyla ödeyebilmek adına, sadece Lüleburgaz için var gücümle çalışmak istiyorum. Bu yüzden Lüleburgaz Belediye Başkanı  aday adayıyım.

Yönetimi, organizasyonu, üretimi, işletmeciliği, planlamayı, istihdam etmeyi ve bütçelendirmeyi biliyorum. Lüleburgaz belediyesi 70 Trilyon bütçe ve 220  çalışanlarıyla çok büyük  bir kurumdur. Bu anlamda yönetmek için  yönetebilmek için bu alanlarda birikim , donanım ve bilgi gerekmektedir. Vasıflı olmak gerekmektedir. Aday belirleme aşamasında tüm bunları göz önüne alacağınızdan eminim.

Bu süreçte en sık karşılaştığımız soruda projelerimizin ne olduğudur.. Şunu bilmenizi isterim çok projemiz var. ‘’ Herkes için bir projemiz var..!!!! Baba, anne, işçi, site yöneticisi, emekli, müzisyen, sanatçı, emekli engelli. Her biri için ayrı ayrı projelerimiz var.

En çok önem verdiğimiz konu ise birlikte yönetmektir. Bir diğer adı ‘’ yönetişim’’…. Ama bu lafla kalmayacak . Her mahalleden sorumlu bir meclis üyemiz, her mahallede görevli bir belediye memuru ; mahallelere yapacağımız semt evlerinde bulunacak. Mahalle sakinleri ile birlikte , gerçek anlamda yerinden yönetim gerçekleştireceğiz.

Yine kuracağımız cv bank ile iş arayanlarla ,bölgemizde işçi arayan kurum ve kuruluşları buluşturacağız. Daha bunlar gibi bir çok projelerimiz mevcuttur.

Ve gençlik …Her fırsatta söylüyorum, genç arkadaşlarımız , kesinlikle yönetime katılın, talip olun. Gençlik kolları sadece ‘ bayrak asmakla, yürüyüş konvoylarını düzenlemekle yetinmemelidir.Taksim Gezi Parkı’nda gençlerimiz rüştünü ispat etmiştir.Ne kadar zeki olduklarını göstermişler, aklı, bilimi,teknolojiyi,sosyal medyayı çok iyi kullanarak süreci çok iyi yönetmişler, dünya gündeminin ilk sırasına oturmayı başarmışlardır. Belediye Meclisimiz genç ağırlıklı olmalıdır.

Sevgili CHP ‘liler; 2007, 2009  2011 seçimlerinde hep birlikte  parklarda, sokaklarda, meydanlardaydık.

Şunu asla unutmayalım. bu süreçte chp Lüleburgaz belediye başkan adayı kim olursa olsun, CHP bayrağı altında hep birlikte mücadele edeceğiz. Ve partimizin resmi adayı olursam , söz veriyorum ki çok çalışacağım ve Lüleburgaz ‘da CHP her zamankinden daha çok oy alacaktır. Sizleri CHP’li bir belediye başkanı olarak layıkıyla temsil edeceğim.

Zaman, artık benimle birlikte yürüme zamanıdır. Zaman, artık gençliğin enerjinin, bilginin, birikimin zamanıdır.  Zaman artık bayrağın el değiştirme zamanıdır. Zaman kan değişikliği zamanıdır. Hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Toplantı CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu ve CHP Kırklareli İl Başkanı  Recep Zengin’in konuşmaları ile sona erdi.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek