Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 24 Ağustos 2013, Cumartesi 09:46 tarihinde eklendi. 1048 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu: AKP 30 Ağustos'u kutlayacak mı?

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, “AKP 30 Ağustos’u kutlayacak mı çok merak ediyoruz” dedi.
Kesimoğlu: AKP 30 Ağustos'u kutlayacak mı?

Ertan BAYERAKP’nin Mısır’da yaşanan olaylar nedeniyle 30 Ağustos kutlama programını iptal edebileceğini de beliren Kesimoğlu şöyle konuştu “AKP Antalya Milletvekili Parti Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel,  20 Ağustos’ta “Yaz Faaliyetleri Hakkında Duyuru” başlıklı bir açıklama yapmıştır. Duyuru’da  “Bilindiği üzere, bugünlerde Mısır’da darbe sonrası olaylarda demokrasiye ve demokratik bir seçimle göreve gelmiş olmasına rağmen cezaevinde tutulan Cumhurbaşkanı Mursi’ye sahip çıkmak üzere barışçı eylem yapan yüzlerce insan, kadın ve çocuk şehit düşmekte ve binlercesi yaralanmaktadır. Kardeş Mısır halkının yaşadığı insanlık dramı karşısında aziz milletimizin ve parti camiamızın acısı ve tepkisi büyüktür. Bu sebeple Mısırlı kardeşlerimizin acılarını paylaşmak adına müzik etkinlikleri, konser ve eğlence programlarının bir süre iptal edilmesi, bu hususta bütün belediyelerimizin aynı hassasiyeti göstermesi uygun olacaktır” denilmektedir.

Ülkemizin yakın döneminde yaşanan Uludere, Reyhanlı, Gezi Olaylarındaki kayıplarımız karşısında AKP’nin duyarsızlığı hatırlandığında bu duyurunun samimiyeti tartışmalı hale gelmektedir.

Akla gelen soru şudur: Acaba, AKP bu duyuru ile coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız için de şimdiden vaziyet mi almaktadır?

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek