Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Ağustos 2013, Cuma 09:30 tarihinde eklendi. 1168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu: CHP kazanırsa Türkiye kazanır

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Kırklareli Milletvekilleri Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Turgut Dibek, dün Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Ali Dermenci’yi makamında ziyaret etti. CHP heyeti Dermenci’den Kırklareli’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu “AKP döneminde üretici kaybetti. CHP kazanırsa Türkiye kazanır. En fazla da köylü kazanır. Bu nedenle CHP’nin iktidara gelmesi gerekir” dedi.
Kesimoğlu: CHP kazanırsa Türkiye kazanır

Ertan BAYER – CHP Kırklareli Milletvekilleri Mehmet Siyam Kesimoğlu,  Turgut Dibek,   CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin geçtiğimiz Salı günü Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’yi makamında ziyaret etti.

Ali Dermenci’nin yapmış olduğu çalışmaların Kırklareli genelinde olumlu tepkiler aldığını da belirten CHP heyeti Ali Dermenci’ye görevinde başarılar diledi.

Makamında misafirlerini karşılayan Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek böyle güzel düşüncelerin kendini çok mutlu ve onure ettiğini söyledi.

 Birlik hakkında kısa bilgiler de veren Dermenci, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların hızla sürdüğünü ve en kısa zamanda yeni hizmet binasına geçileceğini söyledi.

Lüleburgaz’ın Hamitabat köyünde yapılan “Damızlık Gebe Düve Teslim Töreninin” layıkıyla yapıldığını belirten Dermenci, Damızlık Düve teminine devam edileceğini söyledi.

 Trakya bölgesinin olarak Türkiye’nin damızlık düve ihtiyacını çok rahat karşılayacak durumda olduğunu ve ithal hayvana ihtiyaç olmadığını da söyleyen Dermenci hastalıktan ari olan bölgemizin avantajlarını en iyi şekilde değerlendirmeliyiz dedi.  

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu “AKP döneminde üretici kaybetti.  CHP kazanırsa Türkiye kazanır. En fazla da köylü kazanır. Bu nedenle CHP’nin iktidara gelmesi gerekir” dedi.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek