Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 20 Ağustos 2013, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1366 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem seçimler

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de gündem seçimler

Ertan BAYER –CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’in yönettiği toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Avıkat Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Turabi Kayan, TEMA Lüleburgaz Gönüllü Temsilcisi Hakan Dedeoğlu,  CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ile yaklaşık 50 partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Alaaddin Gücer,  ülke gündemi değerlendirmesini yaptıktan sonra Avukat Koray Şentürk’ün Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru dosyası aldığını söyledi.

Daha sonra sırası TEMA Gönüllü Temsilcisi Hakan Dedeoğlu ile CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Turabi Kayan birer konuşma yaptı.

Hakan Dedeoğlu konuşmasında, İğneada’ya yapılmak isteyen termik santrale dikkat çekerken Mimar Turabi Kayan’da Mısır’daki Müslüman Kardeşleri anlattı.

Kayan, CHP Kırklareli Milletvekilleri’nin de belediye başkan adayının ön seçimle belirlenmesi için görüşmesi gerektiğini söyledi.

Kayan’ın ardından söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Avukat Turgut Dibek, Meclis 15 Eylül’de açılacak. Büyük bir ihtimalle iktidar partisi terörist başı Apo’yu çıkartmak için çalışmalar yapacak. Bu süreci tüm CHP’liler yakından takip etmesi, AKP iktidarının gerçek terör örgütü ile nasıl kucak kucağa olduğunu halka anlatması gerekir” dedi.

 

Hale Yılmazoğlu aday adaylığını açıkladı

Dibek’in ardından söz alan CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Seyran Yılmazoğlu’nun eşi Hale Yılmazoğlu, bir konuşma yaparak CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğu açıkladı.

Hale Yılmazoğlu “2010 yılında CHP’ye üye oldum. 26 yaşındayım. Partim için çok çalıştım. Eşimle parti çalışmasından tanıştım evlendim. Şimdi görüyorum ki partinin yolunu bilmeyenler belediye meclis üyesi aday adayı oluyor” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek