Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Ağustos 2013, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1251 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Av. Şentürk başvuru dosyasını aldı

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Avukat Koray Şentürk, aday adaylık başvuru dosyasını aldı.
Av. Şentürk başvuru dosyasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Avukat Koray Şentürk, aday adaylık başvuru dosyasını CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Kenar’dan aldı.

Şentürk burada yaptığı konuşmada, "Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde partimin resmi adayı olabilmek adına bugün aday adaylık başvuru dosyamı almış bulunuyorum. Aday adayları arasındaki bu yarışın centilmence geçmesini diliyor; bu yarışın galibinin partimizi 2014 yerel seçimlerde zafere taşıyacağına inanıyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Sevgi Kenar şu ana kadar Belediye Başkan aday adaylığı için Tansel Barış, Türabi Kayan’ın başvuru yaptığı belirterek, Koray Şentürk’ün başvuru yapması ile adaya adayı sayısının üçe çıkacağını söyledi.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek