Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 14 Ağustos 2013, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu’ndan odalara ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, tatilini seçim bölgesi Kırklareli’nde geçiriyor.
Kesimoğlu’ndan odalara ziyaret

Ertan BAYER-Gökhan KAN- Tatilini geçirdiği Lüleburgaz’da dün odaları ziyaret eden Kesimoğlu sabah saat 10.00’da Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Kesimoğlu’na parti üyeleri ve parti delegeleri Tayfun Erel, Şerif Günay, İlhami Zafer Girgin,  Hülmi İşbecer ve Av. Emrah Arslan eşlik etti.

Kesimoğlu, ziyareti sırasına Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan ile Kooperatif Başkan Vekili Hüseyin Tufan karşıladı.

Fahri Özkan, Kesimoğlu’na kooperatif hakkında bilgi verdi. CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’da “sizin gibi kooperatifler olmasa zaten esnaf tamamen bitecek.” Dedi.

Kesimoğlu’nın ziyarette ikinci durağı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası oldu.  Kesimoğlu’nın burada Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergin Okandeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Öğleden sonra da gezilerine devam eden Kesimoğlu saat 13.00’de Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca ve Yönetim Kurulu üyelerini saat 13.45’te Lüleburgaz Lokantacıları ve Köfteciler Odası Başkanı Nihat Yaman’ın saat 14.30’da da Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kenan Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ziyaret etti.

Kesimoğlu ziyaretlerini Lüleburgaz Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Yüksel Akın, Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım ve Lüleburgaz Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç’u ziyaret ederek tamamladı.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek