Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 13 Ağustos 2013, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 1489 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Son tarih 2 Eylül

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Alaaddin Güncer yaptığı açıklamada “Aday adaylığı başvuruları için son tarih 2 Eylül 2013 Pazartesi günüdür. Bugüne kadar 2 belediye başkan aday adayı dosya verdi. Bir tanesini basından öğrendik. 4 il genel meclis üyesi aday adayı 48 belediye meclis üyesi aday adayı müracaatı var” dedi.
Son tarih 2 Eylül

Ertan BAYER –CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün saat 12.30’da parti binasında yapıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’in  yönettiği toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili  Av. Turgut Dibek’le birlikte yaklaşık 40 kişi katıldı.

Toplantıya 5 Ağustos 2013 Pazartesi günü açıklanan Ergenekon kararları ile başlayan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Alaaddin Güncer “Geçtiğimiz Pazartesi günü Ergenekon Kararları’nın açıklanacağı için buradan Silivri’ye gitmiştik. Genel Kurmay Başkanımız Terör Örgütü kurucusu olmak suçundan ömür boyu hapis cezası yedi. Kimin sözlerine göre? PKK’nın komutanı Sırrı Sakık’ın sözlerine göre. Kararın siyasi olduğunu artık tüm halkımız biliyor” dedi.

Yerel seçimlerle aday adayı olacak kişiler için son müracaat tarihinin 2 Eylül 2013 Pazartesi olduğunu da belirten  Güncer “Aday adaylığı başvuruları için son tarih 2 Eylül 2013 Pazartesi günüdür. Bugüne kadar 2 belediye başkan aday adayı dosya verdi. Bir tanesini basından öğrendik. 4 il genel meclis üyesi aday adayı 48 belediye meclis üyesi aday adayı müracaatı var” dedi.

Güncer’in ardından CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek söz aldı.  Ergenekon Mahkemesi’nin artık tavsiye olmaya başlayan bir mahkeme olduğunu belirten Dibek “ Bu mahkeme Türk Milleti adına karar verdi. Ama duruşmaya Türk Milleti’nin sokmadı. Mahkemenin ne kadar tarafsız olduğunu varın siz düşünün” dedi.

Yerel seçimlerle ilgili hazırların son hızıyla devam ettiğini de belirten Dibek “Partimiz temayül yoklaması da da dahil tüm kriterleri göz önüne alarak özellikle merkez nüfusu 100 bin’in üzerinde olan yerlerde belediye başkan adayını belirlerken halktan en fazla oy alabilecek olan kişiyi tercih edecek” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın evinin soyulmasını ve bazı evraklarının çalınmasını da değerlendiren Dibek “Bazı çevreler yerel seçim çalışmalarına başladı” dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek