Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Ağustos 2013, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 5259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avukat Şentürk aday adayı

Siyasi kulislerde aday adaylığı konusunda hakkında sürekli konuşmalar yapılan Avukat Koray Şentürk’ün Ramazan Bayramı sonrası Ağustos ayı içerisinde CHP’den Lüleburgaz Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi.
Avukat Şentürk aday adayı
Fırat ÇALIŞKAN – 10 yıldır Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliği yapan ve bugüne kadar birçok siyasi çevre tarafından “Geleceğin Lüleburgaz Belediye Başkanı olmalı” diyerek değerlendiren Avukat Koray Şentürk’ün aday adayı olup olmayacağı konusunda uzun süredir beklentiler vardı.
Son olarak edinilen bilgiye göre, kendisine yapılan yoğun baskılardan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi’nden Lüleburgaz Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacağını öğrendiğimiz Av. Şentürk’ün Ağustos ayı içerisinde aday adaylığını açıklaması bekleniyor.
Siyasi kulislerde Şentürk’ün aday adaylığını açıklamasının ardından birçok dengenin değişeceği değerlendirilmesi yapılıyor.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek