Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Ağustos 2013, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1255 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünal Başkur’dan açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Başkur; “Coğrafyamın insanına hizmette tam 4 yıl gece-gündüz ve mesai kavramı gözetmeden ben ve ekip arkadaşlarım ile hizmet ettik. Bıraktığımız izler bugün bile tüm somut varlıkları ile ortada” dedi.
Ünal Başkur’dan açıklama İHA -Kırklareli’nin her bir bireyini usanmadan üretkenliğe yönelten, uygulama fırsatlarını sunmak için kapılarını çalmak üzere belediye başkanı aday adayı olduğunu dile getiren Başkur; “Kırklareli’nin gelecek dönem Belediye Başkanı olabilmek için soyunduğumuz mücadelede; aday adaylığımı, geçmiş yaşantımdan kesitleri ve Mart 2014 Yerel seçimlerine ilişkin düşüncelerimi sizler ile paylaşmak istiyorum. 1988 yılında tamamladığım Üniversite eğitimim ardından aktif siyaset yaşamım ile birleştirdiğim ve bugünlere kadar geldiğim. Bugün birikimlerimizin, enerjimizin ve Türkiye’nin en iyi Belediye Başkanları arasında yerimi alabilmek, yönetişim tabanlı ve projelerim ile Kentimin her bir bireyine usanmadan üretkenliğe yönelten uygulama fırsatlarını sunmak için kapılarını çalmak üzere karşınızdayım. Siyasal yaşamın içinde aktif olarak bulunan dostlarımız bilecekler ki; Toplumun farklı kesim ve alanlarında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Gazeteciler Cemiyeti ve Halkevi gibi Sivil Toplum/Demokratik Kitle/Mesleki Örgütlenmelerde Kurucu Başkanlık, Başkanlık ve Üyelik görevlerinde bulundum. Sivil Toplu Kuruluşlarında çalışmalarım devam ederken, diğer yandan meslek yaşamım ile ilgili bir diğer örgütlenmenin; TMMOB Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi görevimi de 3 yıl süre ile devam ettirdim” diye konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek