Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 31 Temmuz 2013, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 2311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK PARTİ’DE SES YOK

Yerel seçimlere 8 ay kala siyasi kazan kaynamaya başlarken iktidar partisi AK Parti’de sessizlik hüküm sürüyor. Siyasi arenada en fazla hareketlilik MHP ve CHP'de yaşanırken, AK Parti'nin nasıl bir isimle yola çıkacağını açıkçası çok merak ediliyor.
AK PARTİ’DE SES YOK
Fırat ÇALIŞKAN- 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi, iki muhalefet partisi CHP ve MHP’de belediye başkan aday adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken, AK Parti’de henüz hiçbir aday adayının açıklama yapmaması merak uyandırıyor.
AK Parti’de aday adaylığı konusunda Tanzer Koç, Süleyman Tokgöz, Celal Tulgar, Cengiz Konca’nın isimleri geçerken, İlçe Başkanı Akın Kamacı’nın ses getirecek sürpriz bir aday ile gizli kulis çalışmaları yaptığı konuşuluyor.
Bazı AK Partililer ise aday adaylıklarını şu an zamansız olduğunu, ileri ki zamanlarda duruma göre aday olabileceklerini, adayların sahnede görüleceğini söylüyorlar.
 
Kırklareli’de Minsolmaz ve Altıntel
Lüleburgaz’da bunlar yaşanırken Kırklareli Merkezde Harita Yüksek Mühendisi Selahattin Minsolmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel’in aday adayı olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek