Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Temmuz 2013, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1073 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de başvuru süresi uzatıldı

CHP’de 31 Temmuz’da sona ereceği duyurulan yerel seçimlerde aday adaylık başvurularında son gün yoğun talep nedeniyle 19 Ağustos’a uzatıldı.
CHP’de başvuru süresi uzatıldı
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın yaptığı açıklamada, aday adaylığı için son başvuru tarihi olarak 31 Temmuz tarihinin belirlendiği ancak, bu süreyi 19 Ağustos saat 17.00’ye kadar uzatma kararı aldıklarını belirtti. Günaydın, “Çoğun yoğun bir talep var. İnsanlar belgelerini toplayamamaktan ve başvurularını yetiştirememekte şikâyet ediyorlar. Biz de bu talepleri haklı gördük. Bayramdan sonraki bir haftayı da içine kaplayacak şekilde süre uzatımının yararlı olacağını değerlendirdik” diye konuştu. 
CHP Kırklareli Milletvekili Avukat Turgut Dibek’de dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda katıldığı  Pazartesi toplantısında aday adaylığı süresinin 31 Temmuz’dan 19 Ağustos’a uzatıldığını duyurdu.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek