Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Temmuz 2013, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1516 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zağra: Belediye başkan adayı parti üyeleri ile seçilmeli

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi adayı olan Metin Zağra, parti ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Zağra: Belediye başkan adayı parti üyeleri ile seçilmeli
Yerel seçimlerin oldukça yaklaştığı şu günlerde siyasi partilerde belediye başkanı aday adaylarının  kendilerini göstermeye başladığını belirten Zağra sözlerini şöyle sürdürdü.
“ CHP 'de şu anda beş adayın ismi ön plana çıkıyor. Bunlar; Emin Halebak, Turabi Kayan, Koray Şentürk, Tansel Barış, Hakan Dedeoğlu.
Bu kardeşlerimizin hepsi sayılan, sevilen kişiler olmakla beraber işlerinde de başarılı olmuş, olmaya da devam ediyorlar. Cumhuriyet Halk Parti'de ister yerel seçimde, ister genel seçimde olsun başkanlığa çok rağbet oluyor, bu güzel bir demokratik mücadele ama seçimler bitince birlik beraberlik bozuluyor. Bunun böyle olmaması gerekiyor. Değerli arkadaşlar; şu anda aday seçiminin nasıl olacağı henüz belli değil. Genel merkez atama mı yapacak? Yoksa delegeyle mi Ön seçim yapılacak?  Veya partiye kayıtlı tüm üyelerin oylamasına mı sunulacak? Aldığım duyumlara göre iki aydır arkadaşlar heyetler halinde Ankara'yı Genel Merkez'i ziyaret ediyorlar, ama kesin bir netice alamadıklarını söylüyorlar. Onun için bekleyip göreceğiz.
Değerli arkadaşlar; Cumhuriyet Halk Partili eski bir yönetici olarak ben olsam, Lüleburgaz'da kaç aday adayı var ise, parti binamızda gayrı resmi olarak bir sandık oluşturur, tüm partili üyelerimizle seçim yaparım, kim en çok oy alırsa, o belediye başkan adayımız olur. Aday belirlemenin en demokratik şekli budur. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Saygıdeğer CHP'liler; rakip partiler harıl harıl çalışıyor.  AK Parti Lüleburgaz’da yerel seçimler için toplantılar düzenliyor.  MHP ve DSP aynı şekilde çalışıyor.  Onun için çok dikkatli olmamız gerekiyor.  Bildiğiniz gibi rahmetli Çetin Yelmez ile 18 yıl aradan sonra sağ partilerden belediye başkanlığı seçimini aldık. Lütfen hata yapmadan birlik beraberlik içerisinde çalışalım ve belediye başkanlığı seçimini alalım. Benim burada yazdığım şeyler kendi duyduğum, gördüğüm olaylarla ilgili görüşlerimdir.  Tabi ki belirleyici olan yetkili merciler de var. Lüleburgaz ilçe örgütü, Kırklareli il örgütü ve genel merkezin en iyi karan vereceklerine inanıyor güveniyorum. Tüm Lüleburgaz Halkını saygı ve sevgiyle selamlarken, yerel seçimlerin tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek