Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Haziran 2013, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1042 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem hasat

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan “AKP hükümeti yarattığı suni gündemlerle Türkiye’yi yönetmeye çalışıyor. Artık gidici olduklarını anladıkları için konuşmalarda insana karşı duyulan saygıyı, polis şiddetinde ise insan haklarını aştılar. “
CHP’de gündem hasat

Ertan BAYER –CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Saat 12.45’te başlayan toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi  Kayan başkanlık yaparken, toplantının ana gündemi bölgemizde başlayan buğday hasadı ve verim düşüklüğü aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan “ Artık arkdaşlar yavaş yavaş yaz mevsimi geldiği için hasatta başladı. Bu nedenle Pazartesi toplantılarına katılım da  azaldı.  Bölgemizde hasat başladı. Ancak 15 gün önce esen lodos nedeniyle taneler boşaldı. Köylerimizden aldığımız bilgilere göre ortalama verim 300 kg. Fiyatlarında geçen yılla aynı olduğunu duyuyoruz. Bu çiftimiz adına çok kötü bir durum.” Dedi.

Ülke gündemi ile ilgili bir açıklamada da yapan Kayan “ AKP hükümeti yarattığı suni gündemlerle Türkiye’yi yönetmeye çalışıyor. Artık gidici olduklarını anladıkları için konuşmalarda insana karşı duyulan saygıyı, polis şiddetinde ise insan haklarını aştılar. “ dedi.

Kayan’ın ardından söz alan TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu “Arkadaşlar 17 Haziran Dünya Çölleşme günüydü. Bugünlerde 3. Köprü yapımı için ağaç kıyımı başladı. Bunun yanında CHP Edirne Kadın Kolları İle Başkanı’nın “ Trakya’da CHP terörü var” açıklaması gazetelere yansıdı. Bu açıklama ile ilgili Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli kadın kolları başkanlarının bir araya gelerek bir açıklama yapması gerekir” dedi.

Toplantıda Macit Nurtekin ve Eski İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Tezan’ın söz almasından sonra toplantı sona erdi.

 

 

 

  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek