“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 11 Haziran 2013, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LİAD halı saha turnuvasında sürpriz

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) tarafından organize edilen ve artık geleneksel hale gelen halı saha bahar dostluk futbol turnuvası Hasan Sertli halı sahasında tüm hızıyla devam ediyor.
LİAD halı saha turnuvasında sürpriz

LİAD adına turnuva sorumluluğunu üstlenen Ergun Gündüz’den alınan bilgiye göre; “Turnuvamız 4 grupta toplamda 16 takımın katılımıyla gerçekleşiyor. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar çeyrek finale yükseldi. Bu seneki takımlar gerek kalitesiyle gerekse centilmen oyunlarıyla dikkat çekiyor. Geçen senenin turnuva şampiyonu Lüleburgaz Belediyesi takımının gruptan çıkamaması ise futbol severler tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Çekilen kura sonucunda çeyrek final maçlarında HEAŞ - Özel Medikent Hastanesi , Dostluk Spor-Öğretmenler , Eğitim Bir Sen.-TEİAŞ , Lotus-Gaye Özel Eğitim Hizmetleri takımları eşleşti. Çeyrek final maçları 12 Haziran Çarşamba akşamı, yarı final maçları 17 Haziran Pazartesi ve final maçı 19 Haziran Çarşamba saat 21.00 da Hasan Sertli halı sahasında yapılacaktır. Tüm sporseverleri bu heyecanlı maçları izlemeye davet ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek