Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 07 Haziran 2013, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 2377 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyon takımın antrenörü konuştu

Lüleburgaz Onurspor’un Kırklareli’nde oynadığı 2.Amatör Playoff karşılaşmaları sonrası,1.Amatör Kümeye yükselmesinin ardından takım antrenörü Murat Ertan önemli açıklamalarda bulundu.
Şampiyon takımın antrenörü konuştu
Spor Servisi - Ertan yaptığı açıklamada, “Üç yılımı doldurduğum antrenörlük hayatımda, bu kadar kısa sürede büyük başarılara imza atmak, şahsım adına gurur ve mutluluk verici. Bunu gerçekleştirirken, karakterli, çalışkan, azimli dürüst futbolcu arkadaşlarımla beraber, çok çalışarak inanarak, emek harcayarak bu günlere geldik. Çalıştığım takımlardaki yöneticilerinde büyük özverisiyle başarıyı yakaladık. Ama bu süreçte, art niyetli kişilerin, seviyesizce eleştirilerine de maruz kaldım. Müzisyenden, çalgıcıdan  antrenör mü olurmuş diyen örümcek kafalı kesimin, aşağılayıcı eleştirilerine, çok çalışıp, başarılı olarak en iyi cevabı verdiğimi düşünüyorum. Yirmi üç senedir ailemi, kimseye muhtaç etmeden, bu meslekle, şerefimle, namusumla, alın terimle geçindirerek bu günlere getirdim. Müzisyenliğimle onur duydum. Çalmadım, çırpmadım, hırsızlık yapmadım. Lüleburgaz’da büyük bir otelin yöneticiliğini yapmama rağmen işimi soran herkese müzisyenim dedim. Şimdi bu arkadaşlara soruyorum;birini kötüleyerek bir yere gelebileceğinizi mi zannediyorsunuz?  Size tavsiyem çok çalışın ve arkanıza bir bakın, Lüleburgaz’’da kaç futbolcu yetiştirdiniz, hangi başarıları elde ettiniz? 2011-2012 sezonunda Büyükkarıştıranspor ile 1.Amatör Küme şampiyonluğu,hemen arkasından 2012-2013 sezonunda yine Büyükkarıştıranspor’la Amatör Süper Lig şampiyonluğu,aynı sezon içinde Lüleburgaz Onurspor’la 2.Amatör Küme Play-off şampiyonluğu ve 1. Amatör kümeye yükselmek, çalışmanın, azmin, inanmanın sonucudur. Emeğe saygı lütfen. Biz genç antrenörler yolun daha çok başındayız. Öğreneceğimiz çok şey var. Büyüklerimizin, tecrübelerinden yararlanarak kendimizi daha da geliştireceğimize inanıyorum. Eleşrileriler seviyeli olduğu sürece, bunlardan ders çıkararak, hatalarımızı en aza indirerek daha da başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Ertan sözlerini şöyle noktaladı, “Gençlerimizin, sağlıklı ortamda spor yapabilmeleri adına, çok acilen tesislere ihtiyaç var. Sporcu arkadaşlarımızın ailelerine de bu bağlamda önemli görevler düşüyor. Lütfen sessiz kalmayıp her platformda bu eksikliği dile getirsinler”
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek