Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Mayıs 2013, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 1056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dibek’ten Yazıcı’ya soru önergesi

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya, “Rekabet Kurumu Başkanı’nın denetlediği firmaların, başkanın oğluna sponsor olmasını nasıl değerlendirmektesiniz” diye sordu.
Dibek’ten Yazıcı’ya soru önergesi İHA - Dibek verdiği soru önergesinde, “Basında çıkan haberlere göre, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı’nın oğlu İsmail Hakkı Kaldırımcı Ankara’da bar açmıştır. İsmail Hakkı Kaldırımcı’nın açtığı bara bir içki firması ‘hizmet bedeli’ adı altında 259 bin 600 TL ve 61 bin 360 TL iki ayrı ödeme yapmıştır. Bir başka Ankara merkezli içki firması 82 bin 600 TL, uluslararası başka bir firma da 80 bin TL sponsor olmuştur. Sponsor olan firmaları Rekabet Kurumu Başkanlığı denetlemektedir. İçki firmaları hakkındaki haksız rekabet şikayetlerine baba Kaldırımcı’nın başında olduğu Rekabet Kurumu karar vermektedir. Bu firmalardan biri hakkında 2011’deki şikayetle ilgili kurum şirket lehine karar verilmiştir ve 2013’te aynı firma hakkında yeni bir soruşturma başlatılmıştır” dedi.
vermesini istedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek