Bu haber 20 Şubat 2025, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 298 kez okundu.
Lüleburgaz’da Korkutan Kaza: Hız ve Kaygan Yol Felakete Davetiye Çıkardı!
Lüleburgaz’da Edirne Bayırı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 59 XXX 318 plakalı araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazanın, aşırı hız ve yolun ıslak olması nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.
Genç sürücü T.A., kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla yoldan çıktı. Araç büyük bir hızla savrulup şarampole devrilmesine rağmen, sürücü kazadan mucizevi bir şekilde yara almadan kurtuldu.
Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirirken, olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde T.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Araçta ise ciddi maddi hasar meydana geldi.
Yetkililer, sürücüleri özellikle yağışlı havalarda hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Kış şartlarının etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte, kaygan yollarda kontrollü sürüş yapmanın hayati önem taşıdığı vurgulandı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ali Oğuz Han
|