Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 13 Mayıs 2013, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 2932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlardan dayanışma çayı

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları önceki gün Olcay Düğün Salonu’nda Dayanışma çayı düzenledi.
CHP’li kadınlardan dayanışma çayı  

Ertan BAYER -CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu yaptığı konuşmada “CHP Lüleburgaz Kadın Kolları olarak yaz gelmeden önce böyle bir dayanışma çayı ile bir araya geldik. Hepinizin bildiği gibi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde dünya sahnesine çıkan Türk Kadını,  AKP hükümeti iktidarlığına kadar dünyaya örnek gösteriliyordu. Ancak son 10 yıl içinde Türk Kadın’ı toplumda arkada planda kalmaya başladı. Özellikle 2011 yılında yapılan genel seçimlerin ardından da AKP’nin gerçek yüzü ortaya çıktı. Şimdi önümüzdeki dönemde ülkemiz için  oldukça   önemli seçimlere gireceğiz. Bu seçimlerde CHP’li kadınlara çok önemli görevler düşecek. Bizlerde bu görevlere hazırız” dedi.
Yılmazoğlu’nın ardından söz alan CHP Genel Merkez MYK Üyesi ve Kırklareli  Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tüliş söz aldı.
Lüleburgaz’ın önemli bir ilçe olduğunu belirten Gülay Tüliş “CHP Lüleburgaz Kadın Kolları’nı tebrik ediyorum Geçtiğimiz günlerde de  Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan’la Lüleburgaz’ı konuştuk. Lüleburgaz’ın enerjisi Ankara’da konuşuluyor” dedi.
Program 10. Yıl  Marşı’nın hep birlikte söylenmesi ile başladı.
Dayanışma Çayı’na  CHP Kadın Kolları Genel Merkezi MYK Üyesi ve Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tüliş,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın eşi Gülhan Halebak, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan,  CHP Kırklareli İl Merkezi ile Kırklareli genelinde bulunan ilçe ve belde kadın kolları temsilcileri CHP Lüleburgaz Eski Kadın Kolları Başkanı Makbule Tuna ile Lüleburgazlı kadınlar katıldı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek