Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Mayıs 2013, Çarşamba 09:07 tarihinde eklendi. 1730 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Metin Zağra’dan Çarşamba yemekleri açıklaması

CHP Lüleburgaz Eski İlçe Başkanı Metin Zağra, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Çarşamba yemekleri ile ilgili bir açıklama yaptı.
Metin Zağra’dan Çarşamba yemekleri açıklaması  

Ertan BAYER –Çarşamba yemeklerinin dayanışma mı, yoksa ayrıştırma yemeği mi olduğunu soran Metin Zağra’nın açıklaması şöyle “ Bu Çarşamba yemekleri, dayanışma mı? Yoksa ayrışma yemeği mi? Anlamış değilim. Biz eskiden de dayanışma yemekleri yapıyorduk. İ! de olsun, ilçeler de olsun,beldeler de olsun tüm partili arkadaşlar hanımları ile beraber geliyorlardı. Hem yemek yeniyordu, hem parti yönetimine katkı sağlanıyordu, topluluğa hitap ve fikir beyan etmek isteyenlere de mikrofon verilip görüşleri paylaşması sağlanıyordu. Benim bildiğim dayanışma yemeği böyle olur. Şu anda Kırklareli'de belediye dağılımı partilere göre AKP 4, CHP 7, MHP 2, DYP 1, ANAP  1 şeklindedir. Acaba, bu yemeklerde bunlar konuşuluyor mu?  Merak içerisindeyim. Yine aldığım duyumlara göre 5 belediye seçimlere üye azlığından katılamayacak. Bu düzenlenen toplantılara ve yemeklere hiçbir zaman karşı değilim. Ama, tüm partililerle yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Örneğin, ilçe başkanı sayın Turabi Kayhan ve yönetimini ve yine milletvekilimiz sayın Turgut Dibek'i ve meclis üyelerimizin tümünü bu dayanışma yemeklerinde görmek isterdim. Sakın beni kimse yanlış anlamasın ben bunları sizlere hatırlatmak için yazıyorum.
Değerli arkadaşlar; yerel seçimler yaklaşıyor, bazı kişiler bir yerlere gelmek için birilerini kullanıyorlar, lütfen gaza gelip hata yapmayalım. Sizinde bildiğiniz gibi iktidar partisi belediyeyi almak için çok çalışıyor haberiniz olsun. Genel seçimlerde de Lüleburgaz'ımızı bu sefer de milletvekilsiz bırakmayalım. Sayın delegeler sizlere de sesleniyorum kimseye inanmayın kimseye güvenmeyin, Lüleburgazlı adaylara oylarınızı vermenizi tavsiye ediyorum. Eski bir siyasetçi olarak sizleri çok seviyorum, sizlere güveniyorum, oylarınızın kıymetini biliyorum. Bu sözlerimle yazıma son verirken tüm partililerime ve Lüleburgaz halkına saygı ve selamlarımı sunarım” 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek