Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 08 Mayıs 2013, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 5502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emrah Arslan’dan sert açıklama

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Avukat Emrah Arslan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın pazartesi toplantısında “Beni yemeğe 2-3 saat kala aradılar” demecinin gerçeği yansıtmadığı belirterek İlçe Başkanımızı 1 Mayıs 2013 Çarşamba akşamı yaptığımız yemekten bir gün önce 30 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 18.54’te aradım. Aramam telefonda hala kayıtlıdır” dedi.
Emrah Arslan’dan sert açıklama  

CHP Kırklareli İl  Başkan Yardımcısı  Avukat Emrah Arslan,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın pazartesi toplantısında “Beni yemeğe 2-3 saat kala aradılar”  demecinin gerçeği yansıtmadığı söyledi.
CHP’nin kimsenin partisi olmadığını da belirten Arslan şöyle konuştu “ “Sayın İlçe Başkanımızı da basında açıkladığı gibi kendisinin “ Beni yemekten 2-3 saat önce davet ettiler”şeklinde beyanını sehven yaptığını kabul ediyorum.
 Zira 2-3 saat önce değil 30 Nisan 2013 Salı günü saat 18:54 de arayarak Çarşamba yemeklerinin düzenleme sırasının tarafımda olduğunu Lüleburgaz da geniş katılımla yapılacak yemeğe davetimi belirttim. Kendisi yemek organizasyonuna katılmayacağını belirterek teşekkür etti.
Bu görüşmenin ardından CHP Lüleburgaz ilçe Sekreterine de davet organizasyonu hakkında CHP İlçe Başkanı’nı aradığımızı katılmayacağını belirttiğini bildirerek diğer yönetici arkadaşlarla organizasyona katılmalarını rica ettim.
Gerek CHP’de bulunduğum parti görevi, gereği gerekse Cumhuriyet Halk Partili olmanın verdiği edep ve adabımdan ötürü 07/05/2013 tarihinde yerel basında çıkmış olan haberlere ilişkin olarak kamuoyunun bilgi kirliliğinden arınması için ilk ve son kez açıklama yapma gerekliliği hasıl olmuştur.
Öncelikle 2yıldan bu yana 2 hafta da bir Çarşamba günleri yapılan ve geleneksel hale gelen bu organizasyonun düzenleme görevi tarafıma verilmiştir.  Bu organizasyonlar şuana dek geniş katılımlı yapılmamıştır. Bu organizasyonu genişleterek mevcut görevdeki partililerimizi de davet ederek katılımı genişletip birlik beraberliğimiz adına hiçbir art niyet gözetmeden davette bulundum. Mutlaka gözden kaçırdığımız davet etmeyi unuttuğumuz partililerimiz vardır ve olmuştur. Ancak bunun altında kötü düşünceler aramaktansa daha iyisini, daha görkemlisini, daha organizesini hep beraber yapmak için el ele vermek, ortak fikir ve ortak payda da buluşmak daha doğru olacaktır.
Sayın İlçe Başkanımızı da basında açıkladığı gibi kendisinin “Beni yemekten 2-3 saat önce davet ettiler”  şeklinde beyanını sehven yaptığını kabul ediyorum. Zira 2-3 saat önce değil 30 Nisan 2013 Salı günü saat 18:54 de arayarak Çarşamba yemeklerinin düzenleme sırasının tarafımda olduğunu Lüleburgaz da geniş katılımla yapılacak yemeğe davetimi belirttim.
Kendisi yemek organizasyonuna katılmayacağını belirterek teşekkür etti.  Bu görüşmenin ardından CHP Lüleburgaz ilçe Sekreterine de davet organizasyonu hakkında CHP İlçe Başkanı aradığımızı katılmayacağını belirttiğini bildirerek diğer yönetici arkadaşlarla organizasyona katılmalarını rica ettim.
Yine seçilmiş Milletvekillerinin, İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Lüleburgaz İlçe Sekreterinin, Belediye Başkanları ve Meclis üyelerinin, İl genel Meclisi üyelerinin dahil olmak üzere yüzlerce partilimizin ve işçi arkadaşlarımızın olduğu bir organizasyonda parti bayraklarını kullanmak için kimseye haber vermek gibi bir zorunluluğun yada durumun olamayacağı aşikardır.  Zira CHP kimsenin partisi değildir.
Hiçbir art niyet olmadan CHP’li arkadaş grubumuz arasında yapılan bu Çarşamba organizasyonunu genişletip kaynaşmayı sağlamak ve uzun süredir böyle bir organizasyonun Lüleburgaz da yapılmamış olmasından dolayı bu daveti yapmanın güzelliğinden öte eleştirmenin ötesinde karalamanın manasını anlayamamakta ve üzüntü ile karşılamaktayım.
CHP’li olmanın sorumluluklarını biliyor İl, İlçe ve Belediye ve üyelerimiz dahil olmak üzere örgütün bir bütün olduğunu ve parti içerisinde her türlü ayrıma karşı olduğumu belirterek söz kamuoyunun takdirlerine saygı ile sunuyorum” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek