Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 03 Mayıs 2013, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 1068 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den ceza açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ata’mızın huzuruna çıkarak çelenk bıraktık diye kabahatler kanunundan dolayı 182 TL para cezası kesildi” dedi.
CHP’den ceza açıklaması  

İHA - CHP Merkez İlçe Yönetimi, Babaeski İlçe Yönetimi ve Kofçaz İlçe Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Atatürk Anıtı’na çelenk sundukları için para cezası uygulanmıştı. CHP Merkez İlçe Babaeski ve Kofçaz İlçe Yönetimleri Kırklareli İl Başkanlığında, Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar, yaptıkları ortak basın açıklamasında, "23 Nisan 2013 Türkiye Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve savunmak adına, Uşu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden güç alarak, Ata’mızın huzuruna çıkıp çocuklarımızı için, ulusal egemenliğimiz için sunduğumuz çelenk dolayısıyla cezalandırıldık. Verilen bu cezayı Ata’mızın İzmir’e giderken, padişahın idam fermanını bir çiçek buketi olarak boynunda taşıdığı gibi gururla ve onurla taşıyacağız. Kendini padişah zannedenlerin buyurduğu fermanlar, ne Türkiye Cumhuriyeti sevdamızın, ne Türk olmaktan duyduğumuz gururun ne de Mustafa Kemal Atatürk aşkımızın önünde engel olamayacaktır. Gücümüzü sizden alıp, yüreğimizle, sizler için sizlerle beraber mücadeleye devam edeceğiz” dediler.
Yapılan basın açıklamasına, CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar, Babaeski İlçe Başkanı Ozan Yetkin Hazar ve partililer katıldı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek