Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 03 Mayıs 2013, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1368 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den 1 Mayıs yemeği

CHP’de her 15 günde bir düzenlenen Çarşamba yemeklerinin Mayıs ayında ilk yemeği önceki akşam Tepe Restaurant’ta yapıldı.
CHP’den  1 Mayıs yemeği  

Ertan BAYER -Çarşamba yemeği bu hafta Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Örgütü Hukuk ve Seçim İşlerinden  Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Emrah Arslan çağrısı ile yapıldı.
1 Mayıs İş Bayramı’nda denk gelen Çarşamba yemeği 350 kişilik bir katılımla da rekor kırdı.
Yemeğe CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP  Edirne Milletvekili Recep Gürkan,  CHP  Kırklareli İl  Başkanı Vecdi Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan,  Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar,  Babaeski İlçe Başkanı Yetkin Hazar,  23. Dönem CHP  23. Dönem Milletvekili   Dr. Tansel Barış, İl Genel Meclisi Üyeleri Nedim Orcan, Enver Tuna ve Saadettin Kızmaz,  CHP Lüleburgaz İlçe Sekreteri Aladdin Güncer ile partinin uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev almış duayenler ve çok sayıda partili katıldı.
CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı  Avukat  Emrah Arslan,  yaptığı konuşmada; “2 yıldır geleneksel hale gelmiş çarşamba toplantılarımız çok anlamlı bir güne denk geldi.  Bu yemek organizasyonu yaparken düşündük ki Lüleburgaz da uzun süredir parti örgütünü kucaklayan, birlik beraberliğimizi gösterecek bir organizasyon yapılmadı.  CHP’yi kendi kafalarındaki düşünceyle tasarımlamak isteyenler, CHP’nin içinde kavga varmış gibi göstermek isteyenler,  Lüleburgaz’da ki direniş gücü ve Mustafa Kemal ruhundan korkanlar avuçlarını yalayacaklar. Bu akşam;  yerel seçimler öncesin birlik beraberliğimiz içim atılmış en büyük adım olsun. Kişisel çıkarlardan arınmış halkın iktidarı için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için bu akşam kenetlenelim istiyoruz. Dayanışma yemeğimize geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim” dedi.
Yemeğe CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı’nın katılmadığı gözlendi. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek