Kırklarelispor 57. Yaşını Kutladı
Emekliler Derneği’nden Başkan Gerenli’ye ziyaret
Karakavak’ta bugün Leylek   Festivali var
Bahçelievler İlkokulu’ndan e-Twinning projesi
Bu haber 21 Haziran 2024, Cuma 09:05 tarihinde eklendi. 425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Türkolog, Almanya’da Söyleşi gerçekleştirdi

Lüleburgazlı yazar Dr. Türkolog Sibel Çelikel, Almanya'nın Stuttgart şehrinde öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı bir söyleşi gerçekleştirdi.
Lüleburgazlı Türkolog, Almanya’da Söyleşi gerçekleştirdi  

İlk romanı Kelebek Döngüsü'nün yazım sürecini anlatan Dr. Çelikel, genç kadınların kendi sanatını bulması, özgürlük ve özgünlük arayışları gibi sosyal konulara da değindi. 

Daha önce yurt dışı görevde bulunmuş olan Dr. Çelikel'in eski dostları da söyleşide kendisini yalnız bırakmadı. "Kitabımı Almanya’daki kitapseverlerle buluşturmak benim için çok anlamlı çünkü yurt dışında yeni çıkan Türkçe kitaplara ulaşmanın zorluğunu hatırlıyorum." şeklinde açıklama yapan Dr. Çelikel söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı ve okuyucuları ile sohbet etti. 

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek