Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 11 Haziran 2024, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 242 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİSK, Emekli Sen Lüleburgaz’dan önemli açıklama

Lüleburgaz’da Şube Başkanlığı’nın Hikmet Meşe’nin yaptığı ve Genel Merkez tarafından dan da tanınan DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi önemli bir açıklamada bulundu.
DİSK, Emekli Sen Lüleburgaz’dan önemli açıklama  

DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi’nden yapılan açıklamada şöyle; “En son yapılan Genel Merkez Genel Kurulu'nda seçimi kaybettikten sonra Genel Merkez ve öncesinde eski şube yöneticilerine ettikleri küfürler, hakaretler, Genel Merkez Yönetimi ve kararlarını tanımama, kendilerine taban inisiyatifi adı verdikleri paralel bir yapıyla birlikte hareket etme ve çeşitli disiplin suçları nedeniyle DİSK EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZİ DİSİPLİN KURULU TARAFINDAN üyelikleri sonlandırılmış olan şahıslar, Disk Emekli-sen Genel Merkezi tarafından şubeyi seçime götürmek üzere görevlendirilen yeni yönetimin Valilik, Kaymakamlık, Belediye vs. resmi makamlara Genel Merkez tarafından gönderilen ıslak imzalı ve mühürlü resmi belgeleri binbir türlü yalan ve iftirayla sahte diye lanse ederek, binbir entrikayla hazıra kondukları üye, eşya ve toplumdaki statüleri ile ayrıcalıklı gördükleri vaziyetlerini, üyelere yalan söyleyerek, gerçekleri gizleyerek devam ettirmek istemektedirler. Resmi yönetimin Hikmet Ali MEŞE başkanlığında ve Azman Pasajı Kat 2 'de bürosu bulunan yönetim olduğunu ve buna ait Belge ve bilgilerin doğruluğunu, DİSK GENEL MERKEZİ, DİSK EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZİ, Valilik, Kaymakamlıktan öğrenebilirsiniz.

1- Asıl Fahri Karagöz, Mehmet Nuh, Mustafa Topal ve Nuran Yavuz sahte ve korsan sözde yöneticilerdir. Bu şahısların ne valilikte, ne kaymakamlıkta, ne de dernekler masasında en ufak bir kayıtları veya belgeleri yoktur. Yani, kendi kendilerini yönetici ilan etmişler, gerçekleri üyelerden gizleyerek ve DİSK ile EMEKLİ SEN'in adını kullanarak, aidat, bağış, paralı kahvaltı vs. düzenlemiş ve haksız gelir elde ederek Disk Emekli-sen'in önceden toplum nezdinde kazanmış olduğu itibar ve saygıyı zedelemişlerdir.

2- Kahvehane gibi kullandıkları sözde şube binasındaki masa, sandalye, yazıcı, pankartlar, önlükler, tabela, megafon vs. tüm ekipmanlar kendilerinden önceki yönetimlerde alınmıştır. Bu malzemeler Emekli-sen'e aittir ve şu an üyelikten atılmış kişilerin işgali altındadır. Bu nedenle yukarıda belirtilen tüm ekipmanların Hikmet Meşe başkanlığındaki resmi şube yönetimine teslim edilmesi gerekmektedir.

3- Yine bu Fahri Karagöz, Mehmet Nuh, Mustafa Topal ve Nuran Yavuz isimli sahte sözde şube yönetimi, yetkili olmadıkları halde sendikaya sözde üye kaydetmişler ve bunlardan aidat toplamışlardır. Bunların imzasıyla yapılan hiç bir işlem ve üyelikler geçerli değildir.

4- Emekli-sen Lüleburgaz Şubesi Facebook sayfası, yıllar önce kurulmuş olup, şifresi gelen yönetimlere devredilmiştir. Bu nedenle şu anda bu sayfadan kendi fikir, düşünce ve görüşlerini dile getiren, bu sayfa aracılığıyla üyeleri yanlış bilgilendiren, Fahri Karagöz isimli şahsın, sayfa yönetimini derhal resmi yetkili olan Hikmet Meşe başkanlığındaki yönetim kuruluna devretmesi gerekmektedir.

5- Fahri Karagöz başkanlığındaki sahte ve korsan sözde yönetimin, ellerindeki tüm resmi evrakları (Üye kayıt defteri, Karar defteri, Gelir-Gider defteri vs.) Hikmet Meşe başkanlığındaki resmi şube yönetimine derhal teslim etmesi gerekmektedir.” Denildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek