Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 04 Haziran 2024, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1235 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nilsu Halı Evi, Lüleburgaz’da açıldı

Lüleburgaz Haziran ayında yeni bir işletme daha kazandı.
Nilsu Halı Evi, Lüleburgaz’da açıldı  

Nilgün Çetin’in sahibi olduğu Nilsu Halı Evi, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilen bir açılışla hizmete girdi.

Özerler Mahallesi Şevket Ödül Caddesi No: 24/A (Hamitabat Kasabı’nın eski yeri) Lüleburgaz adresinde hizmete giren Nilsu Halı Evi’nin açılış kurdelesini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan,  CHP Lüleburgaz önceki dönem İlçe Başkanlarından Özgür Kaya ve Calalİ Aşireti Derneği Başkanı Mustafa Ebinç yaptı.

Nilsu Halı Evi’nde 3 Haziran 2024 Pazartesi günü yani dün de yaklaşık 200 adet  2 metre kare halı 269 TL’den hatıldı.

Satış anında Nilsu Halı Evi önünde yoğun kuyruk oluştu.

İşletme Sahibi Nilgün Çetin, “Açılışımıza özel tüm ürünlerimizde Kurban Bayramı’na kadar yüzde  30 indirim yaptık. Kurban Bayramı’na tüm vatandaşlarımız yeni halıları ile girsin istedik. 4 metre karelik yün halıları  bin 499 TL’den satıyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek