Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 27 Mayıs 2024, Pazartesi 08:57 tarihinde eklendi. 416 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kakava Ateşi, Kırklareli’ni sardı

Kırklareli 30. Kırklareli Uluslararası Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali, geçtiğimiz Perşembe günü Kakava Ateşi’nin yakılması ile başladı.
Kakava Ateşi, Kırklareli’ni sardı  

30. Kırklareli Uluslararası Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali Açılış Korteji ve Törenine  Kırklareli Valisi Birol Ekici de katıldı.

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Kırklareli Uluslararası Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali Açılış Korteji ve Törenine katıldı.

Karagöz Parkı önünde, Valimiz Birol Ekici, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Belediye Başkanı Derya Bulut, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalattin Akyüz ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla oluşturulan kortej, Mustafa Kemal Bulvarı, Karaumur ve 100. Yıl caddelerini takiben Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'na geldi.

Dans ve müzik gösterilerinin sunulması sonrası 10 ton odundan hazırlanan "Kakava ateşi" yakıldı. KAKAVA Festivalimiz ilimize hayırlı olsun...” denildi

Yaren SEZEN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek