Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 27 Mayıs 2024, Pazartesi 08:56 tarihinde eklendi. 161 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jandarmadan motosiklet denetimi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, havaların ısınması ile birlikte motosiklet denetimi yaptı.
Jandarmadan motosiklet denetimi  

Denetimle ilgili olarak  Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda 20 Mayıs 2024 tarihinde Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Sürücülerine yönelik özel denetim faaliyeti kapsamında;

Motosiklet kazalarını, motosiklet kazası neticesinde ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi ve sürücüler üzerinde sürekli denetim algısı yaratılması amacıyla Motosiklet sürücüsü vatandaşlarımıza “Güvenli sürüş teknikleri, kask ve koruyucu ekipman kullanmanın faydaları konularında bilgilendirme yapılmış, ve broşür dağıtımı yapılmıştır.

Trafik denetimlerimizin amacı; cezalandırmak değil, meydana gelebilecek trafik kazalarını engellemek olası kaza sonucu can kaybı ve ağır yaralanmaları azaltmak hedeflenmektedir

Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre trafik denetimlerine aralıksız devam edilmektedir.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek