Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 23 Mayıs 2024, Perşembe 09:00 tarihinde eklendi. 212 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamiloğlu Sporcusu Dünya 3. Sü oldu

Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi ve Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü sporcusu Ege Kartal, “TÜRKİYE AÇIK DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONASI’nda dünya 3. Sü oldu.
Şamiloğlu Sporcusu Dünya 3. Sü oldu  

Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü Başkanı Dr.Ferruh Perdar yaptığı açıklamada; “15-05-2024/19-05-2024 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP fuar merkezinde yapılan WAKO ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen "TÜRKİYE AÇIK DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDA " Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi, Şamiloğlu Spor Kulübü sporcusu EGE KARTAL, LC Gençler 79 KG ' da Dünya üçüncüsü olmuştur. Kendisinin tebrik ederim başarılarının devamını dilerim” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek