Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 23 Mayıs 2024, Perşembe 08:59 tarihinde eklendi. 286 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz TEMA Bahçeşehir Koleji Bilim ve Bahar Şenliğine katıldı

TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilciği doğa ve hayvan sevgisi ile insan sevgisini özellikle genç kuşaklara aşılamak için tüm etkinliklere katılıyor.
Lüleburgaz TEMA Bahçeşehir Koleji Bilim ve Bahar Şenliğine katıldı  

TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilciliği geçtiğimiz günlerde de Bahşehir Koleji Bilim ve Bahar Şenliği’ne katıldı.

Etkinlikle ilgili olarak TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman yaptığı açıklamada; “"Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü' nde Bilim ve Bahar Şenliğinde TEMA Standımızda 300 öğrenciye Ayçiçeği  Tohumu ve "Farkında Mısın?" Broşürümüzü dağıttık. TEMA standımıza ilgi yine çok yüksekti. Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu,Lisesi tüm öğrencileri ve öğretmenleri ile TEMA gönüllüsü olan ekolojik okulumuz atık materyallerle yaptıkları ileri dönüşüm 5D projeleri ile harika eserler sergilediler. Doğal Yeşil Şehir Modelleri, Sıfır Karbon Ayak izi, Su, Rüzgar ile Yenilenebilir Enerji projeleri , Atık Materyal çalışmaları, Geri Dönüşüm Kutuları eserleri, Dikişsiz Yastık, Çanta çalışmaları, Doğal Varlıklarımız olan Kuş , Kedi, Böcek evleri, Pipetlerle, Tuvalet kağıdı ruloları ile , Atık Pillerle ileri dönüşüm projeleri, Herbaryum çalışmaları hepsi birbirinden güzel eserlerdi.  Doğa olursa milyonlarca canlının evi olur. Tüm canlıları ve evlerini korursak da biyolojik çeşitlilik hep var olur. Salgın hastalıklar azalır ve biyolojik çeşitlilik; dünyaya nefes, insanlığa şifa olur! Haydi hep birlikte doğamızı koruyalım, biyolojik çeşitliliğe sahip çıkalım! Biyolojik Çeşitlilik hep var olsun ki şifamız daim olsun . Unutmayalım ki her şeyin başı sağlık,  her şeyin başı Biyolojik Çeşitlilik. Emeği geçen tüm gönüllü öğrenci ve öğretmenlerimize, bizi bu anlamlı şenliğe davet eden okul idaresi yöneticilerine Kocaman teşekkür ederiz . " dedi

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek