Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 22 Mayıs 2024, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 550 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Gross market hem uygun hem kaliteli

Lüleburgaz da 6 yıl önce hizmete giren Hasan Öztürkmen in sahibi olduğu Trakya Gross market 4 yıldır Lüleburgaz güneş mahallesi yeni sanat sitesi arkasında 2 dönüm alanda 1200 çeşit ürün ile yeni yerinde hizmet veriyor.
Trakya Gross market hem uygun hem kaliteli  

Trakya Gross market Lüleburgaz merkez olmak üzere Edirne Kırklareli Tekirdağ il ilçe ve köylerine toptan satış hizmeti de sunuyor. Atrıca mağazada  toptan ve parekende satış  hizmeti veriliyor.

Trakya Gross merkez, mevcut piyasa fiyatlarının %30 altındaki fiyatlarla müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlar sunuyor.

Trakya Gross market tarafından yapılan açıklamada; “Ürünlerimizi direk üreticiden ve bayilik anlaşmalarımızdan dolayı aracı kurum olmadığından fiyatlarımız minimum seviyededir. Mağazamızda sarı etiketli ürünlerin takip edilmesini müşterilerinizden bekliyoruz. Bu haftaki sarı etiketli ürünlerimiz 3 katlı Familya 40 lı tuvalet kâğıdı 220 TL  yerine 169 TL’ye, 1440 ml yumuş konsantre yumuşatıcı 99TL yerine  69 TL’ye, 440 gr Ülker çokokrem 69 TL yerine 49 .90 TL’ye,  satılmaktadır. Trakya Gross %100 müşteri memnuniyetini mağaza müdürümüz  Selma  Barut önderliğinde güler yüzlü personeli ile en iyi şekilde hizmet vermektedir. Trakya Gross olarak amacımız Lüleburgaz halkına kaliteyi ucuza sunmayı hedeflemektedir.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek