Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi
Engellilerin önüne bir engel daha
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret
Bu haber 20 Mayıs 2024, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1231 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret

KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret  

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu, Kırklareli TSO Meclis Üyesi Muhammed Kaan Bağcı, Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Çelik ile oda personeli, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) makamında ziyaret etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile beraberindekilere teşekkür etti.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek