Büyükkarıştıran yarın sandık başında
Haydi Ayran Gününe
‘Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi' Lüleburgaz’a geliyor
Emekli Hava Astsubay hayatını kaybetti
Bu haber 18 Mayıs 2024, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 254 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı

Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi PTT yanında bulunan Ufuk Güçlü’nün sahibi olduğu Güçlü Tarım. 17 Mayıs 2024 Cuma günü sabah 07.452te Now TV’nin haber öncesi programında çiftçilerin sorunlarını dile getirdi.
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı  

Now Tv Dış Haberler Sorumlusu Emre izgübarlas, 16 Mayıs 2024 Cuma günü Güçlü Tarım’a gelerek çekim yapmıştı.

Çiftçilerin sorunlarının anlatıldığı programda çiftçilerden Doğan Özcan; “Her yıl ilaç ve gübreye yüzde 100 zam geliyor. TÜİK enflasyonu yüzde 38 açıklıyor. Buğday alım fiyatına yüzde 20 zam yapılıyor. Çifti veresiye yazdırmazsa tarlaya ekemez” dedi.

Güçlü Tarım sahibi Ufuk Güçlü de “Son iki yılda çiftçinin veresiyesi yüzde 200 arttı. Tamam bizim adımız Güçlü Tarım ama bizde daha nereye kadar dayanırız belli değil” dedi.

FİDE SATIŞLARI BAŞLADI.

Güçlü tarım sahibi Ufuk Güçlü, büyük şehirlerde kiraları ödeyemeyen vatandaşların köylere yerleştiğini ve en çok ta fide satın alım kendi ürününü kendisinin yetiştirmeye başladığını söyledi.

Kendilerinde 25 çeşit sebze meyve fidesini olduğunu da belirten Ufuk Güçlü fidelerin 10 TL’den satıldığını söyledi.

Bilindiği gibi Ufuk Güçlü, 31 Mayıs 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı olmuş, ancak CHP Genel Merkezi Lüleburgaz adayını atama yolu ile mevcut Murat Gerenli olarak belirlemişti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek