Büyükkarıştıran yarın sandık başında
Haydi Ayran Gününe
‘Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi' Lüleburgaz’a geliyor
Emekli Hava Astsubay hayatını kaybetti
Bu haber 17 Mayıs 2024, Cuma 08:58 tarihinde eklendi. 257 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret

Lüleburgaz Devlet Hastanesi yöneticileri dün Gazetemiz Hürfikir İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret  

Saat 16.00’da gerçekleştirilen ziyarete Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sefa Özay Bakar, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Hamide Katı, Lüleburgaz İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Berrin Çivicioğlu, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Basın Yatın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Derya Erk katıldı.

Ziyaret sırasında Gazetemi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ile sohbet eden Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sefa Özya Bakar;  Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ni çalışma biçimi, onaylı randevu sistemi ve yapılan diğer hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ziyaret nedeniyle Lüleburgaz Devlet Hastanesi heyetine teşekkür edip başarılar diledi.

ŞEBNEM SCHAEFER YARIN LÜLEBURGAZ’DA

Öte yandan Türkiye’nin tanınmış simaları arasında yer alan manken ve tiyatro sanatçı Şebnem Schaefer başrollerinde oynadığı Rol Kapanı isimli tiyatro oyunu da Hemşireler Haftası nedeniyle  yarın saat 20.00’de Lüleburgaz Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi personeli bu oyunu ücretsiz olarak izleyebilecek.

 

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek