“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 16 Mayıs 2024, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 729 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Birleşik Emekliler Sendikası açılışını gerçekleştirdi!

Birleşik Emekliler Sendikası (BES) Lüleburgaz’da şube açılışını dün gerçekleştirdi.
Birleşik Emekliler Sendikası açılışını gerçekleştirdi!  

Tüzük gereği 250 üyeye ulaşana kadar temsilcilik olarak devam eden oluşum, 250 üye sayısına ulaşınca şube olma hakkını kazanıyor.

Trakya bölgesinde de Keşan’dan sonra 250 üyeyi geçen 2. Yer Lüleburgaz oldu be 22 Nisan’da şubeleşme hakkı kazandı ve Enver Cengiz Pasajı, No:4 Özerler Mahallesi’nde şube açılışı gerçekleşti

Trakya bölgesinde şu anda Gelibolu, Enez, İpsala, Edirne, Babaeski, Kırklareli, Pınarhisar ve Muratlı temsilcilik olarak mücadelesine devam etmekte.

Lüleburgaz şubesinin yönetim kadrosu ise şu şekilde; “Şube başkanı Avni Berberoğulları, Şube Sekreteri Birol Topal, Şube Mali Sekreteri Ahmet Kaplan, Örgütlenme Sekreteri Yüksel Altıner, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kıyılar, Vedat Akto ve Dilek Bağlar.

Şube Başkanı Avni Berberoğulları yaptığı açıklamada; “Bu ayın 26’sında Ankara'da yapılacak CHP organizesindeki emekliler mitingine katılacak olan emeklilerimizin şubemize ulaşması yeterli olacak. Bana şahsi telefonum olan 0536 427 87 55 numarasından ulaşabilir ve bilgi alabilirler.

Şu anda Lüleburgaz’da 310 üyemiz var. 22 Nisan Kuruluşumuz oldu, bugün de şube açılışımızı gerçekleştirdik.

Bugünden itibaren 3 gün stant çalışmaları başlıyor. Artık şubeyiz ve daha çok çalışacağız. Sahada daha fazla aktif olacağız. Emekliler birleşe birleşe güçlenecek.

Bazı sosyal projelerimiz var, imkânlar çerçevesinde bunları hayata geçirmeye çalışacağız. Emekliler arası dayanışma ile elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Şube açılışına CHP ilçe başkanı Ali Can ve ilçe yöneticisi Hakan Okan, İşçi partisi ilçe başkanı Göker Sezer, Celali aşireti derneği başkan yardımcısı Şerif Gümüştekin katılım sağladı.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek