Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 09 Mayıs 2024, Perşembe 09:07 tarihinde eklendi. 1977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlılar’ın yeni adresi Me Flowers & Coffee…

Lüleburgaz’ın genç işadamlarından Hürol Akgül, Lüleburgaz’a yeni bir işletme kazandırdı.
Lüleburgazlılar’ın yeni adresi Me Flowers & Coffee…  

Me Flowers & Coffee, geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz’da Eski Müsellim Caddesi No: 9/A (Şeytan Durağı civarında) hizmete girdi.

İşletme ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Hürol Akgül yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz, lezzetin ve güzelliğin yeni adresiyle tanışmaya hazır mı? Me Flowers & Coffee, kapılarını açarak şehre nefes aldıran bir soluk getiriyor kaliteli ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla. Canlı çiçeklerin büyüleyici güzelliğiyle kahve keyfini buluşturan bu benzersiz mekan, müşterilerine unutulmaz deneyimler sunmaya hazır. Me Flowers & Coffee, taze ve özenle seçilmiş çiçekleriyle her anınıza renk katmayı ve kahve tutkunlarını lezzetli bir yolculuğa çıkarmayı vaat ediyor. Özenle hazırlanan kahve çeşitleri ve sıcak hizmet anlayışıyla, her ziyaretçisine özel bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şehrin yeni marka yüzü olmaya aday olan Me Flowers & Coffee, Lüleburgazlıları ve çevre bölgelerden gelenleri, güzellik ve lezzet dolu bir atmosferde ağırlamak için sabırsızlanıyor. Yeni açılan bu muhteşem mekanla buluşmak siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isteriz.  Doğum günü ve özel günler de Me Flowers & Coffee olarak hizmetinizdeyiz. Özel çayımız ve kahve çeşitlerimizle eşsiz lezzetleri Lüleburgaz halkımıza beğendirmek ve markalaşma yolunda attığımız adımlar ile siz değerli Lüleburgazlılarımızı her zaman bekleriz. Amacımız kaliteli ürünler ile en iyi hizmetleri sunmak. Bizlere gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Bizleri @me_flowers_coffee  instagram adresimizden yakında açılacak olan www.meflowers.com.tr Web sitemizden takip edebilirsiniz. “ dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek