Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 09 Mayıs 2024, Perşembe 09:06 tarihinde eklendi. 195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey Güvenspor’dan açıklama

Ahmetbey Güvenspor Vekili Avukat Devrim Gündüz, dün Lüleburgaz kamuoyunu aydınlatmak için bir açıklama yaptı.
Ahmetbey Güvenspor’dan açıklama  

Avukat Devrim Gündüz’ün açıklaması şöyle; “Kamuoyunda şike davası olarak bilinen soruşturmada gerek yerel basında gerek ulusal basında kulübümüz Ahmetbey Güven Spor ‘un adı o dönem futbolcusu ( kaleci) olan şahsın soruşturma kapsamında şüpheli olması sebebi ile geçmektedir.

Kamoyuna yansıyan ve şüphelilerin soruşturma kapsamında verdikleri ifadelerle, yapılacak olan şikeden zarar görecek olanın kulübümüz olacağı aşikardır. Görüşmelerin tamamı kulübümüze oynanacak maçı kaybettirmek üzere olduğu açıktır.

Mağdur sıfatı ile bile olsa geçmişi başarılarla dolu, herkesin gıpta ile baktığı kulübümüzün adının basında faillerin ismi işe yan yana geçmesi bizi derinden yaralamıştır.

Şike kapsamında yürütülen soruşturmada faillerin spora karıştırdıkları şike lekesinin takipçisi olmak ve kulübümüzün bu olaydan doğrudan zarar gören olması sebebi ile soruşturmaya mağdur sıfatı ile müdahil olmak istediğimize ilişkin dilekçemizi Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığına sunduk. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Ertan BAYER 

                                 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek