Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 08 Mayıs 2024, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 252 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu

SODAM Müdürü olarak Lüleburgaz’da gerçekleştirdiği projelerle Lüleburgazlı kadınların hayatını olumlu olarak değiştiren ve hala da çalışmalarına devam eden Hilal Mete Şahin, 10 Mayıs 2024 Cuma günü yapılacak olan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu.
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu  

Gazetemize açıklamada bulunan Lüleburgaz  SODAM Müdürü ve Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Adayı Hilal Mete Şahin; “Şehre katkım olacağı düşüncesi ile Kent Konseyi başkanlığına aday olduğumu beyan ediyorum. Seçime katılacak olan tüm kuruluşlar ile işbirliği içerisinde çalışıp ortak bir paydada buluşarak bu kentin sorunlarına çözüm getirmek ,sevgi saygıya dayalı çalışma ve üretim odaklı bir anlayış ile katkı sağlamak amacındayım. Farklı görüş ve düşüncelerin rahatlıkla ortaya konulabilmesi için halkın toplumsal yaşamdaki etkilerini arttırmak karar mekanizmasında aktif rol almalarını sağlamaktır. Şu günlerde yapılacak en anlamlı ufacık bir hareketin birinin hayatında ne kadar değerli olduğunu unutmadan bugüne kadar 500'ün üzerinde kadının hayatına dokunmuş biri olarak bu kentin ruhunu yansıtmak adına bu kentin çocuklarına yaşlarına kadınlarına engellerine ve bugüne kadar dezavantajlı olarak yaşamak zorunda kalan her bireyine tek tek dokunarak şeffaflık içinde çalışacağımı sizlere saygılarımla sunarım .Bu kent için oy kullanmanız dileğiyle…” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek