Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Mayıs 2024, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 178 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sendika temsilcileri belli oldu

Lüleburgaz Belediyesi işçileri için temsilci seçimi gerçekleşti.
Sendika temsilcileri belli oldu  

DİSK GENEL-İŞ Sendikası Lüleburgaz Belediyesi İşçi Temsilciliği ve Yönetim Kurulu seçimleri 2 Mayıs 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi.

2 Listenin yarıştığı seçime katılan 490 üyenin 460’ı oy kullandı. Seçimde  1 geçersiz oy çıkarken beyaz liste 272 oy alarak seçimi kazandı.

Asil temsilciler;

1-     Can tetik

2-     Hakan İnan

3-     Serhat Balkan

Disiplin kurulu

1-     Sezer Güreşen

2-     Rıdvan Çetin

3-     Onur Bayram

Hasar Tespit

1-     Recep Serim

2-     Gökhan Gülümser

İzin kurulu

1-Ergun  Baloğlu

2-Osman Tezcan

Seçim demokratik bir ortamda gerçekleşti ve seçim sonrası tüm işçiler kol kola zafer pozu verdi.

Asil 1. Temsilci seçilen Can Tetik seçimle ilgili yaptığı açıklamada; “Demokrasi şöleni oldu. 490 kişinin 460 u oy kullandı . Öncelik işçi ve emekçilerin haklarını savunmak ve desteklemek herkesin şeffaf yönetim görmesini istiyoruz. Gerçekleşen her şeyi anlatacağız. İşçinin her anlamda rahat etmesini istiyoruz yaşadığı sorunları çözmek istiyoruz. Yerel esnaflar ile görüşüp indirimler almayı talep edeceğiz. Var olan sıkıntıları Elele çözmek istiyoruz. 20 kişilik ekibimiz ile sonuna kadar çaba göstereceğiz. Herkese katılımı için teşekkür ederiz. Aday olan herkese teşekkür ediyoruz. “ dedi.

DİSK Trakya Şube Başkanı Caner Makasçı da seçimle ilgili olarak ; “Belediye personel anonim şirketi 18 yıldan beri 4. Toplu sözleşmesini görecek. 30 Haziran'da bitecek sözleşme. İşçi arkadaşlarımız ile birlikte 1 Temmuzdan itibaren geçerli sözleşme için taslak çalışmalarına başlayacağız, içeri sunacağız. Çok demokratik bir seçim oldu. Hep beraber toplu pozumuzu da verdik. Bundan sonra 490 işçi için hep birlikte toplu iş sözleşmesi taslağı arkasında durmak için bir ve beraberdir.  Önceliğimiz işçi. Bu arkadaşların geleceği için hep birlikteyiz, mücadeleye devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada yaptı.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek