Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 03 Mayıs 2024, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 459 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarım Fuarı Lüleburgaz’da yeniden kapılarını açtı

Renkly Fuarcılık tarafından 12’incisi düzenlenen Trakya Lüleburgaz Hayvancılık, Tarım, Süt Ürünleri, Tohum ve Gıda Fuarı meraklıların kapıyı açtı.
Tarım Fuarı Lüleburgaz’da yeniden kapılarını açtı  

Fuar Kapalı Pazaryerinde 4 Mayıs’a kadar vatandaşlara hizmet edecek.

Fuarda, traktör, römork, merdane, tarım makinaları, ilaç makinaları, slaj makinaları gibi A’dan Z’ye çiftçilerin ihtiyacı olan yerli ve yabancı binlerce ürün sergileniyor.

 

“Türkiye Fuarcılık Tarihinde Sayılı Fuarlardan Birisi”

 

12’inci Trakya Lüleburgaz Hayvancılık, Tarım, Süt Ürünleri, Tohum ve Gıda Fuarı Genel Koordinatörü Önder Harbili, düzenlenen fuarın Türkiye’de aynı ilçe aynı konu ile yapılan nadir fuarlardan olduğunu dile getirerek;

“Fuarımız 4 Mayıs’a kadar tüm çiftçilerimizin ziyaretine açık olacak. Tarımsal mekanizasyon, traktör, biçerdöver, tarımın ekiminden dikimine kadar, ara bakımlarından söküm biçime kadar bütün ihtiyaçlarını karşılayabildikleri bir fuar ile buradayız. Son teknoloji ürünler, dron teknolojileri, yazılımsal tarım ile ilgili güncel teknolojilerinde yer aldığı bir fuar haline son senelerde geldi. Lüleburgaz, Trakya’nın tam ortasında oluşu ile ve jeopolitik konumu ile bölgenin ve İstanbul, Çanakkale çiftçilerinin bile ilgi gösterdiği bir fuar haline geliyor.

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, İstanbul’dan ciddi sayıda çiftimizi fuarımıza ağırlıyoruz. Lüleburgaz’da aynı senede aynı alanda iki fuar yapılıyor. Bu fuar özellikleri ile Türkiye fuarcılık tarihinde sayılı fuarlardan birisi. Türkiye’de aynı ilçede aynı konuda iki fuar yapıldığı gözükmemekte. Lüleburgaz yaklaşık 12 senedir mayıs aylarında, 19 senedir de eylül ayında Türkiye çiftçisine hizmet ediyor. Fuarımıza İzmir, Manisa, Konya gibi farklı şehirlerden katılan firmalarımız da var sadece yakın illerdeki vatandaşların ilgi odağı değil.

Yerli ve yabancı traktör ve biçerdöver firmalarımızda yıllardır yerini almakta. Çiftçilerimize daha çok hitap eden pikap sınıfları da yerlerini almaya başladı. Fuarımızın ziyaret saatleri 10:00 ila 22:00 arasında. Bu da Lüleburgaz’ın ilklerin şehri olmasından kaynaklı. Türkiye’de genelde fuarlar akşam olunca kapanıyor ama Lüleburgaz tarım fuarı çiftçinin ilgisine dayalı olarak hizmet veriyor. Bundan da vatandaşlarımız ve katılımcılarımız memnun oluyor. Fuarımıza olan ilgiden dolayı memnunuz herkesi bekliyoruz” dedi.

Harbili, Lüleburgaz’da yapılacak olan bir sonraki tarım fuarının 25-28 Eylül tarihlerinde planlandığını belirtti.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek