Milletvekili Gündoğdu, Kula Köyü’ndeki altın madeni ile ilgili konuştu
Vali Ekici’den Türkçe Dili mesajı
Şamiloğlu Spor Kulübü’nde 34 madalya
Esnaf kredilerinde faiz oranları arttırıldı
Bu haber 02 Mayıs 2024, Perşembe 09:38 tarihinde eklendi. 468 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret

Bulgaristan Kırcaali ilinin Türk Belediye Başkanı Erol Mümün, önceki gün CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Veli Öner’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı BAL GÖÇ’ü ziyaret etti.
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret  

Ziyarette BAL GÖÇ Yönetim Kurulu da hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada yapan BAL GÖÇ Yönetim Kurulu Başkanı Veli Öner; “Bugün Derneğimizi Bulgaristan Kırcaali Belediye Başkanı ,aynı zamanda Hak ve Özgürlükler Hareketi Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Sayın Erol Mümün ziyaret etti.   Kendisine eşlik eden Hak  ve Özgürlükler Hareketi Kırcaali İl Başkanı Sayın Resmi Murat’a ,Kırcaali Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Bayram Bayram’a ,Kırcaali Meclis Başkanı Sayın Muharrem Muharrem’e ,Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı ve partinin  Trakya sorumlusu Sayın Güner Çetin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.  Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarımızı ve ülkemizde yaşayan yüzbinlerce çifte vatandaşı yakından ilgilendiren ve 9 Haziran 2024 (Pazar ) yapılacak  Erken Genel Seçimleri ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili seçimleri ile ilgili istişarede bulunduğumuz değerli başkanlarımıza başarılar dileriz. Hak ve Özgürlükler Hareketi Partimizi Ülkenin ikinci büyük siyasi gücü haline getirmek için ve İktidara taşımak için çalışacağımıza ,çok çalışacağımıza söz veriyoruz…  Bulgaristan’da yaşayan Türk ve Müslüman soydaş ve akrabalarımızın yanı sıra Anavatanımızda yaşayan çifte vatandaşlarımızın da Sosyal, Siyasal ve Ekonomik hakları ve çıkarları için mücadele eden Hak ve Özgürlükler Partisini iktidara taşıma zamanı geldi . Bu yüzden ,oy kullanma hakkı olan vatandaşlarımızı sandığa davet ediyoruz… Şimdi İktidar Olma Zamanı…. “

Bilindiği gibi Bulgaristan’ın Kırcaali ilinde 1999 yılından beri Belediye Başkanlığı yapan Efsane İsim Hasan Azis, Ekim 2023’te yapılan Bulgaristan Mahalli Seçimlerinde aday olmamış yerine Erol Mümün seçilmişti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek