Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Mayıs 2024, Perşembe 09:36 tarihinde eklendi. 338 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Diş Hekimleri Odası Yeni Yönetimini Belirledi

Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Kırklareli Odasının 2. Olağan Genel Kurulu TDB odası binasında yapıldı.
 Kırklareli Diş Hekimleri Odası Yeni Yönetimini Belirledi  

27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 13.00’da başlayan  Genel Kurul, divan seçimi  saygı duruşu, istiklal marşı ve açılış konuşmasının ardından başladı.

Açılış konuşmasını  Türk Diş Hekimleri Odası Başkanı Ayhan Ertaş yaptı. 

Ertaş konuşmasında, TDB Kırklareli Odası olarak 2023 te kurulduk ve  henüz yeni bir oda olduklarını belirterek, “İlk Olağan Genel Kurulumuzu 2023 tarihinde Mart ayı sonunda yapmıştık. Bugün de burada  “2. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Ama seçimli olarak tekrar 2024’te genel kurula gitmemiz gerekiyor. Yönetimimizin yenilenmesi, olağan seçimimizi yapmamız gerekiyor. İlki yeni kurulduğumuz için olağanüstü sayılabilir”  dedi.

 

Türk Diş Hekimleri Genel Kuruluna katılacak ekibi oluşturacaklarını kaydeden Başkan Ertaş, genel kurulun ve seçimin hayırlı olmasını dileyerek “Ekim ayı veya Kasım ayı sonunda Türk Diş Hekimleri Genel Kurulu olacak. TDB Genel Kuruluna katılmak için ekibimizi oluşturacağız” dedi.


Oda Başkanı Ertaş'ın konuşmasının ardından gündemde yer alan Çalışma, Mali ve Yönetim Kurulu raporlar okundu ve raporların ibra edilmesinin ardından Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan tahmini bütçe okunarak karara bağlandı.

Gündemin 9. Maddesinde yer alan yeni döneme ait dilek ve öneriler, oda organlarında görev alacakların belirlenmesi, bu üyelere  verilecek ödeneklerin tespitinin ardından Oda organlarında görev alacak Yönetim, Denetim, Disiplin ve TDB Genel kurulunda ilimizi temsil edecek temsilcilerinin adaylık başvurularının yapılmasının ardından ilk günkü toplantı sona erdi.


TDB Kırklareli Odasının ikinci günü saat 09.00 te Oda organları ve üst kurul temsilcilerinin seçimi yapıldı.

Yapılan seçim sonucunda,27/28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen Kırklareli Diş hekimleri Odası Genel kurulunda Kırklareli Dişhekimleri Odası Başkanlığına Dt. Ayhan Ertaş yeniden başkan olarak seçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Yürütme Kurulu Başkan Ayhan Ertaş, Genel sekreter Cemil Kavakoğlu, Başkan Vekili Ceren Özşahin, Sayman Ebru Mutlu Pektaşi, Üye Emrecan Eren seçildi.

Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Mert Süder, Ercan Sağlam, Aslıhan Seçgin Atar

Disiplin Kurulu üyeliklerine Veli Akyol, Dilek Tulga, Furkan Cebeci, Mustafa Özbay, Uygar Çeşme seçildiler. TDB delegeleri Yasemin Ertaş, Cemil Kavakoğlu, Ercan Sağlam, Emrecan Eren, Mert Süder olarak belirlendi.

Sedat EVREN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek