Ziraat Odası’ndan festival gibi Dünya Çiftçiler Günü etkinliği
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Devlet Hastanesinden Hemşireler Haftası İle İlgili Anlamlı Paylaşım
Çağla Şikel Kırklareli’nde kendisini kulübeye kapattı!
Bu haber 01 Mayıs 2024, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 440 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı

AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk ‘’ Geleneksel Muhtarlarımız ile Tanışma Toplantısı’’ başlığı adı altında köy ve mahalle muhtarları onuruna bir kahvaltı düzenledi.
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı  

Düzenlenen kahvaltı programına; AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Parti Kırklareli İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Yasin Kahraman, Önceki dönem  İl Genel Meclis Üyesi ve Milletvekili Adayı Hüseyin Tuzcu, Önceki Dönem İl Genel Meclis Üyesi Naci Tarım, AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Özkan, AK Parti Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak, AK Parti önceki dönem İlçe Başkanlarından Ahmet Yılmaz, Muhtar Dernekleri Başkanları Sabri Gündüz ve Remzi Dik ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Sırası ile; AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Hicret Şamil Karasu ve Geçmiş Dönem İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu katılım gösteren muhtarları selamlayarak seçilmeleri dolayısıyla tebrik etti.

Karşılıklı dilek ve temennilerden sonra söz alan Çotuk:”‘’ Öncelikle İlçe Başkanıma, Grup Başkan Vekilime, İl Genel Meclis Üyelerime, Geçmiş Dönem İl Genel Meclis Üyelerime, teşkilatımıza ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm muhtarlarıma teşekkür ediyorum.

Biz bu yola çıkar iken bu topraklara ve bu toprakların insanlarına vefa borcumuzu ödemek üzere çıktık. Ailemle birlikte Bulgaristan’dan anavatana göç ettiğimizde bizlere sahip çıkan ve bugünlere gelmemizde büyük payı olan bu şehrin köylerine ve bu köylerin değerli insanlarına beraber hizmet etmekten şeref duyacağım tüm muhtarlarımı seçilmeleri sebebi ile tebrik ediyor, hayırlısı olsun dileklerimi iletiyorum. ‘’ dedi.

Konuşmasında seçilmesinden hemen sonra  AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı ile koordineli bir şekilde alanında uzman 2 arkadaşlarının köylerdeki talep ve önerileri toplamak için tüm muhtarları ziyaret ettiklerini ve bunların raporlanması ile görevlendirdiklerini belirten Çotuk: “ Bizim için seçim dönemi kapanmış ve hizmet dönemi başlamıştır.  Milletimizin sandıkta ki tercihine hürmet etmek AK Partimizin en önemli kaidesidir. Biz vatandaşlarımızı oylarına göre ayıran bir anlayışı kesinlikle reddediyoruz. Bu ülkede sözü millet söyler, biz buna inanıyoruz.  Bunun bir sonucu olarak seçildiğimizden sadece birkaç gün sonra İlçe Başkanımızın da olurları ile teşkilatımız ile beraber 2 kardeşimizi köy muhtarlarımızı ziyaret etme noktasında görevlendirdik ve muhtarlarımıza 60 soru başlığı altında istek, talep ve ihtiyaçlarını sorduk. Bu uygulamamız ile muhtarlarımızdan çok ciddi olumlu dönüşler aldık. Çoğu muhtarımın da belirttiği üzere bunu ilk defa biz yaptık. Oluşturacağımız raporumuzu kısa süre içerisinde gerekli merciiler ile paylaşacak ve köylerimizin adeta ihtiyaçlar noktasında röntgenini çekerek hizmetin ivedi şekilde ulaşması için zaman fark etmeksizin çalışacağız.’’  İfadelerini kullandı.

Programın sonunda katılım sağlayan tüm muhtarlara Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye eden Çotuk; ‘’ Bu toplantılarımızı daha sık bir şekilde gerçekleştireceğiz ve demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlarımız ile her daim dirsek temasında bulunacağız’’ açıklamasında bulundu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek