Ziraat Odası’ndan festival gibi Dünya Çiftçiler Günü etkinliği
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Devlet Hastanesinden Hemşireler Haftası İle İlgili Anlamlı Paylaşım
Çağla Şikel Kırklareli’nde kendisini kulübeye kapattı!
Bu haber 01 Mayıs 2024, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 431 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, çekimleri Lüleburgaz’da süren ‘Paranoya’ filminin setini ziyaret ederek usta oyuncularla bir araya geldi.
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret  

 Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, çekimleri Lüleburgaz’da süren ‘Paranoya’ filminin setini ziyaret etti.

Yapımcılığını D Sinema, yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir, senaristliğini ise Kubilay Zerener’in üstlendiği ‘Paranoya’ adlı filmin çekimleri Lüleburgaz’da devam ediyor.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, çekimler için bir süredir Lüleburgaz’da bulunan film ekibini ziyaret etti. 

Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi çevresinde kurulan sette yönetmen Cengiz Özkarabekir, oyuncular Onur Buldu, Cihat Tamer ve Bülent Şakrak’la bir araya gelen Gerenli; “Kentimizin turizmine büyük katkı sağlayacak Paranoya film setinde değerli sanatçılarımız ve film ekibiyle bir araya geldik” dedi.

 

Gerenli daha sonra yönetmen Cengiz Özkarabekir’le birlikte yönetmen koltuğuna oturarak bir sahnenin çekimini izledi.

Film, üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan, hapisteyken babasının cenazesine katılamamasından dolayı paranoyası başlayan Muntazam (Onur Buldu) adlı bir gazetecinin başından geçenleri konu alıyor.

USTA SANATÇI LYSA’YI ZİYARET ETTİ

Öte yandan, usta sanatçı Cihat Tamer, bölgemizin önemli sanat merkezlerinden biri olan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'ni (LYSA) ziyaret etti.

Tamer, LYSA'daki sanat etkinlikleri ve atölye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek